Kunci Gitar Vita Alvia - Gusti Niki Kulo

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Am..Em..G..Am..
        Am..G..F G Am..

        Am
wis tak jajal nguatne..
      Em
nompo gudo cubane..
G                     Am  E
 nganti kapan koyo ngene..

      Am
pinginku sesandingan..
     Em
karo wong sing tak sayang..
G                     Am
 selalu gagal mesti kelangan..

C                  G
 koyo kopi tanpo gulo..
Dm                 Am
 mesti wae kroso pahite..
C                       G
 nggayuh seneng ra tahu biso..
   F        G       Am   
mesti ono wae alangane..

Reff :
 C                     G
  Gusti niki kulo mung sak dermo..
 Dm                    Am
  nyuwun padange dalan katresnan..
 C                  G
  ugi pinaring katentreman..
 F        G         Am
  pados dalan jejodohan..

Musik : Em..G..F..E..

        Am
wis tak jajal nguatne..
      Em
nompo gudo cubane..
G                     Am  E
 nganti kapan koyo ngene..

      Am
pinginku sesandingan..
     Em
karo wong sing tak sayang..
G                     Am
 selalu gagal mesti kelangan..

C                  G
 koyo kopi tanpo gulo..
Dm                 Am
 mesti wae kroso pahite..
C                       G
 nggayuh seneng ra tahu biso..
   F        G       Am   
mesti ono wae alangane..

Reff :
 C                     G
  Gusti niki kulo mung sak dermo..
 Dm                    Am
  nyuwun padange dalan katresnan..
 C                  G
  ugi pinaring katentreman..
 F        G         Am
  pados dalan jejodohan..

 C                     G
  Gusti niki kulo mung sak dermo..
 Dm                    Am
  nyuwun padange dalan katresnan..
 C                  G
  ugi pinaring katentreman..
 F        G         Am
  pados dalan jejodohan..
 F        G         Am
  pados dalan jejodohan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Am..C..Dm..
        Dm..C..Bb C Dm..

        Dm
wis tak jajal nguatne..
      Am
nompo gudo cubane..
C                     Dm  A
 nganti kapan koyo ngene..

      Dm
pinginku sesandingan..
     Am
karo wong sing tak sayang..
C                     Dm
 selalu gagal mesti kelangan..

F                  C
 koyo kopi tanpo gulo..
Gm                 Dm
 mesti wae kroso pahite..
F                       C
 nggayuh seneng ra tahu biso..
   Bb       C       Dm   
mesti ono wae alangane..

Reff :
 F                     C
  Gusti niki kulo mung sak dermo..
 Gm                    Dm
  nyuwun padange dalan katresnan..
 F                  C
  ugi pinaring katentreman..
 Bb       C         Dm
  pados dalan jejodohan..

Musik : Am..C..Bb..A..

        Dm
wis tak jajal nguatne..
      Am
nompo gudo cubane..
C                     Dm  A
 nganti kapan koyo ngene..

      Dm
pinginku sesandingan..
     Am
karo wong sing tak sayang..
C                     Dm
 selalu gagal mesti kelangan..

F                  C
 koyo kopi tanpo gulo..
Gm                 Dm
 mesti wae kroso pahite..
F                       C
 nggayuh seneng ra tahu biso..
   Bb       C       Dm   
mesti ono wae alangane..

Reff :
 F                     C
  Gusti niki kulo mung sak dermo..
 Gm                    Dm
  nyuwun padange dalan katresnan..
 F                  C
  ugi pinaring katentreman..
 Bb       C         Dm
  pados dalan jejodohan..

 F                     C
  Gusti niki kulo mung sak dermo..
 Gm                    Dm
  nyuwun padange dalan katresnan..
 F                  C
  ugi pinaring katentreman..
 Bb       C         Dm
  pados dalan jejodohan..
 Bb       C         Dm
  pados dalan jejodohan..
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia - Gusti Niki Kulo


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •