Kunci Gitar Vita Alvia - Gunung Kidul

Transpose:
Reff :
 F           G
 neng gunung kidul..
     Em         Am
 aku nunggu tekamu..
    Dm
 mbiyen janji..
    G            C        C7
 ra bakal mblenjani tresnoku..

 F         G
 nganti saiki..
     Em          Am
 aku setyo ngenteni..
   Dm        G          C
 kowe bali.. nang wonosari..

Intro : C Em Am G F..G..
        Em..A..Dm..G..C..G..

C         G         Am
neng mangunan aku ketemu..
 F            G         C
ora tak bayangke biso kenalan..
      Dm        
endah manis esemmu..
      Am
marai ra iso turu..
   F       G                C
tansah kelingan neng sandingmu..

Dm       G
 senajan mung sedelo..
Em       Am
 senenge atiku..
Dm      G             C
 kowe biso ngukir tresno..

Dm         G
 nanging kudu sabar..
   Em      Am
nguatke atiku..
Dm         G           C
 wes sesok bali nang kuthomu..

Reff :
 F           G
 neng gunung kidul..
     Em         Am
 aku nunggu tekamu..
    Dm
 mbiyen janji..
    G            C
 ra bakal mblenjani tresnoku..

 F         G
 nganti saiki..
     Em          Am
 aku setyo ngenteni..
   Dm        G          C
 kowe bali.. nang wonosari..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        F G C..

Dm       G
 senajan mung sedelo..
Em       Am
 senenge atiku..
Dm      G             C
 kowe biso ngukir tresno..

Dm         G
 nanging kudu sabar..
   Em      Am
nguatke atiku..
Dm         G           C
 wes sesok bali nang kuthomu..

Reff :
 F           G
 neng gunung kidul..
     Em         Am
 aku nunggu tekamu..
    Dm
 mbiyen janji..
    G            C
 ra bakal mblenjani tresnoku..

 F         G
 nganti saiki..
     Em          Am
 aku setyo ngenteni..
   Dm        G          C
 kowe bali.. nang wonosari..

 F           G
 neng gunung kidul..
     Em         Am
 aku nunggu tekamu..
    Dm
 mbiyen janji..
    G            C
 ra bakal mblenjani tresnoku..

 F         G
 nganti saiki..
     Em          Am
 aku setyo ngenteni..
   Dm        G          C
 kowe bali.. nang wonosari..
   Dm        G          C
 kowe bali.. nang wonosari..
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia - Gunung Kidul


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •