Kunci Gitar Vita Alvia - Cangkeman

Transpose:
Intro : Am..G Am
        Dm..G Am..
        Am..G Am
        Dm..G Am..

Am
iki ono cerito..
         G               Am
nduwe konco seneng rasan rasan..
Dm
opo lahirmu mbiyen..
    G        Am
awakmu dipisuhi ora diadzani..

Int. E..

Am
gawene rono rene..
         G              Am
golek konco dijak'i cangkeman..
Dm
ora mikir mburine..
      G             Am
iso dipentungi kancane..

    G
opo ora mbok pikir..
    F
ra ono wong sempurno..
        G
wes geg ndangmu lereno
           Am
ojo gawe duso..

Int. Am..G Am
     Dm..Am E..

Reff :
         Am
 ning ngarepku kowe ngapik ngapik..
         G
 ning mburiku kowe yo ngrasani..
           Dm
 seneng ngece seneng nyinyir
          Dm
 koyo bunglon ning wit klopo
           Dm         Am
 koyo wong ra nduwe duso..

        Am
 mbok kiro aku ora ngerti..
     G
 padahal aku iki nyabari..
           Dm
 sak senengmu lekmu ngomong
           Dm
 sak senengmu lakmu ngece
         Dm       Am
 aku wes ora perduli..

        G
 wes to lereno..
       C
 lakmu nggawe cangkeman..
    G
 ilongo ambi duso..
                   (Am)
 ora ono wong sempurno..

Int. Am..E..

Am
iki ono cerito..
         G               Am
nduwe konco seneng rasan rasan..
Dm
opo lahirmu mbiyen..
    G        Am
awakmu dipisuhi ora diadzani..

Int. E..

Am
gawene rono rene..
         G              Am
golek konco dijak'i cangkeman..
Dm
ora mikir mburine..
      G             Am
iso dipentungi kancane..

    G
opo ora mbok pikir..
    F
ra ono wong sempurno..
        G
wes geg ndangmu lereno
          (Am)
ojo gawe duso..

Musik : Am..
        Am..G Am
        Dm..Am E..

Reff :
         Am
 ning ngarepku kowe ngapik ngapik..
         G
 ning mburiku kowe yo ngrasani..
           Dm
 seneng ngece seneng nyinyir
          Dm
 koyo bunglon ning wit klopo
           Dm         Am
 koyo wong ra nduwe duso..

        Am
 mbok kiro aku ora ngerti..
     G
 padahal aku iki nyabari..
           Dm
 sak senengmu lekmu ngomong
           Dm
 sak senengmu lakmu ngece
         Dm       Am
 aku wes ora perduli..

         Am
 ning ngarepku kowe ngapik ngapik..
         G
 ning mburiku kowe yo ngrasani..
           Dm
 seneng ngece seneng nyinyir
          Dm
 koyo bunglon ning wit klopo
           Dm         Am
 koyo wong ra nduwe duso..

        Am
 mbok kiro aku ora ngerti..
     G
 padahal aku iki nyabari..
           Dm
 sak senengmu lekmu ngomong
           Dm
 sak senengmu lakmu ngece
         Dm       Am
 aku wes ora perduli..

        G
 wes to lereno..
       C
 lakmu nggawe cangkeman..
    G
 ilongo ambi duso..
                    Am..
 ora ono wong sempurno..
    E
 ilongo ambi duso..
                    Am..Am-E-Am
 ora ono wong sempurno..

Chord Vita Alvia - Cangkeman


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •