Kunci Gitar Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji

Transpose:
♫ Capo di fret 5

Intro : C..G..F..G..
        C….

  C
ombak sing nyekseni
     C
neng gubugan iki
       C                G
neng taman pantai menganti..
     G
kang mas ngucap janji
  G
jare cinta mati
        G                   C  G
tekan kapan aku ora bakal lali..

  C
arep tak ugemi
   C
janjimu sing manis
     C               G
tak eling rino lan wengi..
     G
wus meh telung sasi
     G
kang mas ora ngabari
      G                       C
aku bingung jane kang mas nengendi..

        F
remuk rasa neng ati
       C
lemes awakku iki
           Dm
mbareng krungu
           G       C
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         G
 ojo sok gampang
              C
 kang mas ngumbar janji
       Dm
 niate kang mas..
  G            C
 ukur garep ngapusi..

         G
 aku wis kadung sayang
         C
 aku wis kadung tresno
            Dm
 malah kang mas..
   G            C
 rabi karo wong liyo..

          F             C
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Dm     G             C
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..

Musik : Am..Em..F..G..
        Am..Em..F..G C G

  C
arep tak ugemi
   C
janjimu sing manis
    C               G
ta eling rino lan wengi..
    G
wus meh telung sasi
     G
kang mas ora ngabari
      G                       C
aku bingung jane kang mas nengendi..

        F
remuk rasa neng ati
       C
lemes awakku iki
           Dm
mbareng krungu
           G       C
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         G
 ojo sok gampang
              C
 kang mas ngumbar janji
       Dm
 niate kang mas..
  G            C
 ukur garep ngapusi..

         G
 aku wis kadung sayang
         C
 aku wis kadung tresno
            Dm
 malah kang mas..
   G            C
 rabi karo wong liyo..

         G
 ojo sok gampang
              C
 kang mas ngumbar janji
       Dm
 niate kang mas..
  G            C
 ukur garep ngapusi..

         G
 aku wis kadung sayang
         C
 aku wis kadung tresno
            Dm
 malah kang mas..
   G            C
 rabi karo wong liyo..

          F             C
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Dm     G             C
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..


[[[ORIGINAL CHORD]]]
Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji

Intro : F..C..Bb..C..
        F..

  F
ombak sing nyekseni
     F
neng gubugan iki
       F                C
neng taman pantai menganti..
     C
kang mas ngucap janji
  C
jare cinta mati
        C                   F  C
tekan kapan aku ora bakal lali..

  F
arep tak ugemi
   F
janjimu sing manis
     F               C
tak eling rino lan wengi..
     C
wus meh telung sasi
     C
kang mas ora ngabari
      C                       F
aku bingung jane kang mas nengendi..

        Bb
remuk rasa neng ati
       F
lemes awakku iki
           Gm
mbareng krungu
           C       F
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         C
 ojo sok gampang
              F
 kang mas ngumbar janji
       Gm
 niate kang mas..
  C            F
 ukur garep ngapusi..

         C
 aku wis kadung sayang
         F
 aku wis kadung tresno
            Gm
 malah kang mas..
   C            F
 rabi karo wong liyo..

          Bb            F
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Gm     C             F
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..

Musik : Dm..Am..Bb..C..
        Dm..Am..Bb..C F C

  F
arep tak ugemi
   F
janjimu sing manis
    F               C
ta eling rino lan wengi..
    C
wus meh telung sasi
     C
kang mas ora ngabari
      C                       F
aku bingung jane kang mas nengendi..

        Bb
remuk rasa neng ati
       F
lemes awakku iki
           Gm
mbareng krungu
           C       F
kang mas jare uwis rabi..

Reff :
         C
 ojo sok gampang
              F
 kang mas ngumbar janji
       Gm
 niate kang mas..
  C            F
 ukur garep ngapusi..

         C
 aku wis kadung sayang
         F
 aku wis kadung tresno
            Gm
 malah kang mas..
   C            F
 rabi karo wong liyo..

         C
 ojo sok gampang
              F
 kang mas ngumbar janji
       Gm
 niate kang mas..
  C            F
 ukur garep ngapusi..

         C
 aku wis kadung sayang
         F
 aku wis kadung tresno
            Gm
 malah kang mas..
   C            F
 rabi karo wong liyo..

          Bb            F
 ambyar rasane.. nasib awakku iki
        Gm     C             F
 lagi jero.. malah ditinggal rabi..

Chord Yesika Krisdayanti - Ngumbar Janji


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Yesika Krisdayanti
  •