Kunci Gitar Kere Munggah Bale - Iwan Anoman

Transpose:
Intro : Am C Am C
        Am C Am
        F..Em..F C G

C           Am
nok.. barek wati..
  F               C
saiki urepmu soyo mukti..
Dm                       Am
nyandang nganggo ra nguciwani..
      F         G         C   G
mergo saiki wis dadi penyanyi..

C           Am
nok.. barek wati..
  F                 C
gayamu jan koyo selebriti..
Dm              Am
mulo saiki kowe lali..
     F           G       Am     Em
karo aku sing ndadekke penyanyi..

Reff :
  Am     Em
 eling.. eling..
   F                   C
 kowe biyen dodol sego kering..
 Dm                     Am   Em
 bareng saiki dadi wong kon..dang..
   F            G        Am  Em
 kowe njur lali karo kahanan..

  Am     Em
 eling.. eling..
   F                    C
 kowe mbiyen dodol sego kucing..
 Dm                     Am  Em
 bareng saiki dadi wong ge..de..
   F         G            Am  G
 kowe koyo kere munggah bale..

C           Am
nok.. barek wati..
  F                C
senajan saiki kowe lali..
Dm                      Am
nanging tetep tak dongakake..
     F        G      Am
mugo mugo balio dadi kere..

Musik : Am Em F C
        Dm Am Em F G Am
        Am C Am
        F..Em..F..C G

C           Am
nok.. barek wati..
   F                    C
mbiyen omahmu jan ra mbejaji..
Dm                        Am
sasat ra biso nggo mbakar trasi..
       F        G        C    G
neng saiki wis apik koyo loji..

C           Am
nok.. barek wati..
  F                  C
kowe saiki cidro ing janji..
Dm                      Am
janjimu mbiyen ra bakal lali..
     F           G       Am     Em
karo aku sing ndadekke penyanyi..

Reff :
  Am     Em
 eling.. eling..
   F                   C
 kowe biyen dodol sego kering..
 Dm                     Am   Em
 bareng saiki dadi wong kon..dang..
   F            G        Am  Em
 kowe njur lali karo kahanan..

  Am     Em
 eling.. eling..
   F                    C
 kowe mbiyen dodol sego kucing..
 Dm                     Am  Em
 bareng saiki dadi wong ge..de..
   F         G            Am  G
 kowe koyo kere munggah bale..

C           Am
nok.. barek wati..
  F                C
senajan saiki kowe lali..
Dm                      Am
nanging tetep tak dongakake..
     F        G      Am
mugo mugo balio dadi kere..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#m F# D#m F#
        D#m F# D#m
        B..A#m..B..F# C#

F#          D#m
nok.. barek wati..
  B               F#
saiki urepmu soyo mukti..
G#m                      D#m
nyandang nganggo ra nguciwani..
      B         C#        F#  C#
mergo saiki wis dadi penyanyi..

F#          D#m
nok.. barek wati..
  B                 F#
gayamu jan koyo selebriti..
G#m             D#m
mulo saiki kowe lali..
     B           C#      D#m    A#m
karo aku sing ndadekke penyanyi..

Reff :
  D#m    A#m
 eling.. eling..
   B                   F#
 kowe biyen dodol sego kering..
 G#m                    D#m  A#m
 bareng saiki dadi wong kon..dang..
   B            C#       D#m  A#m
 kowe njur lali karo kahanan..

  D#m    A#m
 eling.. eling..
   B                    F#
 kowe mbiyen dodol sego kucing..
 G#m                    D#m A#m
 bareng saiki dadi wong ge..de..
   B         C#           D#m  C#
 kowe koyo kere munggah bale..

F#          D#m
nok.. barek wati..
  B                F#
senajan saiki kowe lali..
G#m                     D#m
nanging tetep tak dongakake..
     B        C#     D#m
mugo mugo balio dadi kere..

Musik : D#m A#m B F#
        G#m D#m A#m B C# D#m
        D#m F# D#m
        B..A#m..B..F# C#

F#          D#m
nok.. barek wati..
   B                    F#
mbiyen omahmu jan ra mbejaji..
G#m                       D#m
sasat ra biso nggo mbakar trasi..
       B        C#       F#   C#
neng saiki wis apik koyo loji..

F#          D#m
nok.. barek wati..
  B                  F#
kowe saiki cidro ing janji..
G#m                     D#m
janjimu mbiyen ra bakal lali..
     B           C#      D#m    A#m
karo aku sing ndadekke penyanyi..

Reff :
  D#m    A#m
 eling.. eling..
   B                   F#
 kowe biyen dodol sego kering..
 G#m                    D#m  A#m
 bareng saiki dadi wong kon..dang..
   B            C#       D#m  A#m
 kowe njur lali karo kahanan..

  D#m    A#m
 eling.. eling..
   B                    F#
 kowe mbiyen dodol sego kucing..
 G#m                    D#m A#m
 bareng saiki dadi wong ge..de..
   B         C#           D#m  C#
 kowe koyo kere munggah bale..

F#          D#m
nok.. barek wati..
  B                F#
senajan saiki kowe lali..
G#m                     D#m
nanging tetep tak dongakake..
     B        C#     D#m
mugo mugo balio dadi kere..
Facebook
Twitter

Chord Kere Munggah Bale - Iwan Anoman


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Iwan Anoman
  •