Kunci Gitar Kang Ipin - Nglilani

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C
        F G C A
        Dm G C

C       Fm            C     -G/B
 sewu dino.. uwis tak enteni..
A                    Dm
 sewu janji sing wis mbok tinggali..
Fm     G            Em
 koe lungo tanpo kondo..
       A         Dm
pas atiku lagi jero..
                     F      G
telung poso aku mbok tinggalno..

C         Fm       C       -G/B
 nengendi aku kudu nggoleki..
A                    Dm
 sopo wong sing kudu tak tekoni..
Fm        G         Em
 nengkene aku nelongso..
            A              Dm
nyonggo ati sing bacut tresno..
         G         C
muliho senajan sedelo..

Reff :
       F        G              C  Am
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       Dm          G        C
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           F         G          C  Am
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

C         Fm       C       -G/B
 nengendi aku kudu nggoleki..
A                    Dm
 sopo wong sing kudu tak tekoni..
Fm        G         Em
 nengkene aku nelongso..
            A              Dm
nyonggo ati sing bacut tresno..
         G         C
muliho senajan sedelo..

Reff :
       F        G              C  Am
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       Dm          G        C
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           F         G          C  Am
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

Musik : C Fm C A Dm
        Fm G Em A
        Dm G C

Reff :
       F        G              C  Am
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       Dm          G        C
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           F         G          C  Am
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

       F        G              C  Am
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       Dm          G        C
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           F         G          C  Am
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E
        A B E C#
        F#m B E..

E       Am            E    -B/D#
 sewu dino.. uwis tak enteni..
C#                   F#m
 sewu janji sing wis mbok tinggali..
Am     B            G#m
 koe lungo tanpo kondo..
       C#        F#m
pas atiku lagi jero..
                     A      B
telung poso aku mbok tinggalno..

E         Am       E      -B/D#
 nengendi aku kudu nggoleki..
C#                   F#m
 sopo wong sing kudu tak tekoni..
Am        B         G#m
 nengkene aku nelongso..
            C#             F#m
nyonggo ati sing bacut tresno..
         B         E
muliho senajan sedelo..

Reff :
       A        B              E  C#m
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       F#m         B        E
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           A         B          E  C#m
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          F#m            B         E
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

E         Am       E      -B/D#
 nengendi aku kudu nggoleki..
C#                   F#m
 sopo wong sing kudu tak tekoni..
Am        B         G#m
 nengkene aku nelongso..
            C#             F#m
nyonggo ati sing bacut tresno..
         B         E
muliho senajan sedelo..

Reff :
       A        B              E  C#m
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       F#m         B        E
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           A         B          E  C#m
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          F#m            B         E
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

Musik : E Am E C# F#m
        Am B G#m C#
        F#m B E

Reff :
       A        B              E  C#m
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       F#m         B        E
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           A         B          E  C#m
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          F#m            B         E
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

       A        B              E  C#m
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       F#m         B        E
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           A         B          E  C#m
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          F#m            B         E
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..
          F#m            B         E..
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

Chord Kang Ipin - Nglilani


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Kang Ipin
  • Chord Lagu Jawa
  •