Kunci Gitar Nyenyep Sukandar - Laku Tresno

Transpose:
Intro : Am Dm G C C-G/B
        Am Dm E Am

  Am                     Dm
lakune tresno kang tanpo pamrih
    G                    C
tak korbanke jiwo kang kanti nggetih
  F                Dm
amung roso kuciwo sing tak roso
      F                         E
jebul tresnamu mung kanggo wong liyo..

  Am                         Dm
setahun kepungkur nggonmu ngucapake tresno
   G                     C
janji disekseni lintang panjer rino
F                       Dm
nanging janjimu amung koyo angin sore
       F                  E
kang mabur ono ing awang-awang..

Reff :
           Am                 G
 janji tresnamu amung ono ing lati
             Dm                       Am
 nanging tresno iki tembus sajroning ati
         Am               G
 ucap janjimu ora biso di ugemi
     Dm           E      Am
 aku lilo kabeh kudu tak lakoni..

Musik : Am Dm G C C-G/B
        Am Dm E Am

  Am                         Dm
setahun kepungkur nggonmu ngucapake tresno
   G                     C
janji disekseni lintang panjer rino
F                       Dm
nanging janjimu amung koyo angin sore
       F                  E
kang mabur ono ing awang-awang..

Reff :
           Am                 G
 janji tresnamu amung ono ing lati
             Dm                       Am
 nanging tresno iki tembus sajroning ati
         Am               G
 ucap janjimu ora biso di ugemi
     Dm           E      Am
 aku lilo kabeh kudu tak lakoni..

Outro : Dm E Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em Am D G G-D/F#
        Em Am B Em

  Em                     Am
lakune tresno kang tanpo pamrih
    D                    G
tak korbanke jiwo kang kanti nggetih
  C                Am
amung roso kuciwo sing tak roso
      C                         B
jebul tresnamu mung kanggo wong liyo..

  Em                         Am
setahun kepungkur nggonmu ngucapake tresno
   D                     G
janji disekseni lintang panjer rino
C                       Am
nanging janjimu amung koyo angin sore
       C                  B
kang mabur ono ing awang-awang..

Reff :
           Em                 D
 janji tresnamu amung ono ing lati
             Am                       Em
 nanging tresno iki tembus sajroning ati
         Em               D
 ucap janjimu ora biso di ugemi
     Am           B      Em
 aku lilo kabeh kudu tak lakoni..
 
Musik : Em Am D G G-D/F#
        Em Am B Em

  Em                         Am
setahun kepungkur nggonmu ngucapake tresno
   D                     G
janji disekseni lintang panjer rino
C                       Am
nanging janjimu amung koyo angin sore
       C                  B
kang mabur ono ing awang-awang..

Reff :
           Em                 D
 janji tresnamu amung ono ing lati
             Am                       Em
 nanging tresno iki tembus sajroning ati
         Em               D
 ucap janjimu ora biso di ugemi
     Am           B      Em
 aku lilo kabeh kudu tak lakoni..

Outro : Am B Em

Chord Nyenyep Sukandar - Laku Tresno


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Lagu Jawa
  •