Kunci Gitar Prapatan Koplo - Ra Nyongko

Transpose:
☕ Capo fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm..G..

C                  F
 saben dino dewe bareng-bareng..
Dm                  G
 naliko susah lan sening..
 Em               Am
aku.. mbonceng mburi..
  Em             Am
kowe.. sing nyetiri..
      Bb                       G
ra kroso rong tahun dewe nglakoni..

C              F
 aku ra bakal iso lali..
Dm                      G
 kowe sing paling ngerteni..
  Em              Am
mangan.. tutul sambel..
  Em            Am
kadang.. sego pecel..
     F          G         C C-G/B
hati bahagia ku bersama dia..

Am        F          G
 nanging aku ora ngerti
          C    E             Am  G
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      F
eleng pesenku siji
G                  C C7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
        F            G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em         Am
 loro ning atiku..
      Dm          G
 ra bakal tak enteni
            C
 tekane matiku..

     F            G
 aku ra nyongko, ora ngiro
     Em        Am
 yen ngene dadine..
   Dm         G          C
 mugo Gusti maringi gantine..

Musik : F Fm Em Am 
        Dm G C.. C-G/B

Am        F          G
 nanging aku ora ngerti
          C    E             Am  G
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      F
eling pesenku siji
G                  C C7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
        F            G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em         Am
 loro ning atiku..
      Dm          G
 ra bakal tak enteni
            C
 tekane matiku..

     F            G
 aku ra nyongko, ora ngiro
     Em        Am
 yen ngene dadine..
   Dm         G          C
 mugo Gusti maringi gantine..

        F            G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em         Am
 loro ning atiku..
      Dm          G
 ra bakal tak enteni
        C
 tekane matiku..

     F            G
 aku ra nyongko, ora ngiro
     Em        Am
 yen ngene dadine..
   Dm         G          C
 mugo Gusti maringi gantine..
     Dm         G         Am
 akhire Gusti maringi dalane..
       F
 aku luwih mulyo
          G        C
 senadyan opo ana..ne..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
        Em..A..

D                  G
 saben dino dewe bareng-bareng..
Em                  A
 naliko susah lan sening..
 F#m              Bm
aku.. mbonceng mburi..
  F#m            Bm
kowe.. sing nyetiri..
      C                        A
ra kroso rong tahun dewe nglakoni..

D              G
 aku ra bakal iso lali..
Em                      A
 kowe sing paling ngerteni..
  F#m             Bm
mangan.. tutul sambel..
  F#m           Bm
kadang.. sego pecel..
     G          A         D  D-A/C#
hati bahagia ku bersama dia..

Bm        G          A
 nanging aku ora ngerti
          D    F#            Bm A
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      G
eleng pesenku siji
A                  D  D7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
        G            A
 uwis cukup kowe nggawe
   F#m        Bm
 loro ning atiku..
      Em          A
 ra bakal tak enteni
            D
 tekane matiku..

     G            A
 aku ra nyongko, ora ngiro
     F#m       Bm
 yen ngene dadine..
   Em         A          D
 mugo Gusti maringi gantine..

Musik : G Gm F#m Bm 
        Em A D.. D-A/C#

Bm        G          A
 nanging aku ora ngerti
          D    F#            Bm A
ning mburiku kowe wis mblenjani..
      G
eling pesenku siji
A                  D  D7
 karmamu bakal nekani..

Reff :
        G            A
 uwis cukup kowe nggawe
   F#m        Bm
 loro ning atiku..
      Em          A
 ra bakal tak enteni
            D
 tekane matiku..

     G            A
 aku ra nyongko, ora ngiro
     F#m       Bm
 yen ngene dadine..
   Em         A          D
 mugo Gusti maringi gantine..

        G            A
 uwis cukup kowe nggawe
   F#m        Bm
 loro ning atiku..
      Em          A
 ra bakal tak enteni
        D
 tekane matiku..

     G            A
 aku ra nyongko, ora ngiro
     F#m       Bm
 yen ngene dadine..
   Em         A          D
 mugo Gusti maringi gantine..
     Em         A         Bm
 akhire Gusti maringi dalane..
       G
 aku luwih mulyo
          A        D
 senadyan opo ana..ne..

Chord Prapatan Koplo - Ra Nyongko


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Prapatan Koplo
  •