Kunci Gitar Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C G..
        C G Am Em
        F C G..

  C           G
netes banyu moto
     Am       Em
mili nelesi pipi iki
  F          C      G
nelongso lorone ati iki..

  C         G
dudu mergo aku
    Am          Em
ora tresno sliramu
  F              G      C
tapi wong tuwomu ra wei restu..

F       G           C      G    Am
trimo wae wong liyo sing dipilihke
       F           G           C
rapopo aku sing ngerasakke lorone..

Reff :
    Am              Em
 ibarate lengo karo banyu
              F               C  G
 tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
        Am                Em
 yen pancene iki wis takdire
             F             G
 tak trimo wae masio aku keloro
               C
 lorone ning kene..

Musik : Am Em F C -G
        Am Em F..G..

F       G           C      G    Am
trimo wae wong liyo sing dipilihke
       F           G           C
rapopo aku sing ngerasakke lorone..

Reff :
    Am              Em
 ibarate lengo karo banyu
              F               C  G
 tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
        Am                Em
 yen pancene iki wis takdire
             F             G
 tak trimo wae masio aku keloro
              (Am)
 lorone ning kene..

     Am              Em
 (ibarate lengo karo banyu)
               F               C  G
 (tresnoku tresnomu ora iso nyatu..)
        Am                Em
 yen pancene iki wis takdire
             F             G
 tak trimo wae masio aku keloro
               C
 lorone ning kene..

  C         G
dudu mergo aku
    Am          C
ora tresno sliramu..

[[[CAPO DI FRET 2]]] 
Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu

Intro : G D Em Bm
        C G D..
        G D Em Bm
        C G D..

  G           D
netes banyu moto
     Em       Bm
mili nelesi pipi iki
  C          G      D
nelongso lorone ati iki..

  G         D
dudu mergo aku
    Em          Bm
ora tresno sliramu
  C              D      G
tapi wong tuwomu ra wei restu..

C       D           G      D    Em
trimo wae wong liyo sing dipilihke
       C           D           G
rapopo aku sing ngerasakke lorone..

Reff :
    Em              Bm
 ibarate lengo karo banyu
              C               G  D
 tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
        Em                Bm
 yen pancene iki wis takdire
             C             D
 tak trimo wae masio aku keloro
               G
 lorone ning kene..

Musik : Em Bm C G -D
        Em Bm C..D..

C       D           G      D    Em
trimo wae wong liyo sing dipilihke
       C           D           G
rapopo aku sing ngerasakke lorone..

Reff :
    Em              Bm
 ibarate lengo karo banyu
              C               G  D
 tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
        Em                Bm
 yen pancene iki wis takdire
             C             D
 tak trimo wae masio aku keloro
              (Em  
 lorone ning kene..

     Em              Bm
 (ibarate lengo karo banyu)
               C               G  D
 (tresnoku tresnomu ora iso nyatu..)
        Em                Bm
 yen pancene iki wis takdire
             C             D
 tak trimo wae masio aku keloro
               G
 lorone ning kene..

  G         D
dudu mergo aku
    Em          G
ora tresno sliramu..

||===ORIGINAL CHORD===|| 

Intro : A E F#m C#m
        D A E..
        A E F#m C#m
        D A E..

  A           E
netes banyu moto
     F#m      C#m
mili nelesi pipi iki
  D          A      E
nelongso lorone ati iki..

  A         E
dudu mergo aku
    F#m         C#m
ora tresno sliramu
  D              E      A
tapi wong tuwomu ra wei restu..

D       E           A     -E/G# F#m
trimo wae wong liyo sing dipilihke
       D           E           A
rapopo aku sing ngerasakke lorone..

Reff :
    F#m             C#m
 ibarate lengo karo banyu
              D               A  E
 tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
        F#m               C#m
 yen pancene iki wis takdire
             D             E
 tak trimo wae masio aku keloro
               A
 lorone ning kene..

Musik : F#m C#m D A -E/G#
        F#m C#m D..E..

D       E           A     -E/G# F#m
trimo wae wong liyo sing dipilihke
       D           E           A
rapopo aku sing ngerasakke lorone..

Reff :
    F#m             C#m
 ibarate lengo karo banyu
              D               A  E
 tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
        F#m               C#m
 yen pancene iki wis takdire
             D             E
 tak trimo wae masio aku keloro
              (F#m)
 lorone ning kene..

     F#m             C#m
 (ibarate lengo karo banyu)
               D               A  E
 (tresnoku tresnomu ora iso nyatu..)
        F#m               C#m
 yen pancene iki wis takdire
             D             E
 tak trimo wae masio aku keloro
               A
 lorone ning kene..

  A         E
dudu mergo aku
    F#m         A
ora tresno sliramu..

Chord Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu


Lihat semua :
  • Chord Jeane Varelinda
  • Chord Lagu Jawa
  •