Kunci Gitar Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan

Transpose:
Intro : C Em Am-A Dm
        F Em Am Dm G..

  C         F
kowe pernah janji
           G           C
sok mben gelem tak jak rabi
 F          G        C
aku sabar lilo tak enteni..

  C           F
naming kok saiki
           G         C
kowe malah tego mblenjani
  F           G       C
karo aku sing wis gemati..

    F           G
aku wis ra percoyo
    Em         Am
opo sing tok karepno
     Dm             G
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
         C
 ning mantingan
      Em        Am
 kowe ninggal kenangan
   A           Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo..

         C          Em
 senajan tresnoku duwur
        Am      A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan..

Int. F G Em Am
     Dm G C..

  C         F
kabeh tak lakoni
            G         C
sing mbok jaluk tak turuti
    F
kanggo kowe
     G        C
sing ono ning ati..

  C          Em
kabeh soyo bubrah
       Am        A
tambah ra karu-karuan
  Dm
kowe milih lungo
       G
masio aku tetep njogo..

    F           G
aku wis ra percoyo
    Em         Am
opo sing tok pikirno
     Dm             G
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
         C
 ning mantingan
      Em        Am
 kowe ninggal kenangan
   A           Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo..

         C          Em
 senajan tresnoku duwur
        Am      A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan..

         C
 ning mantingan
      Em        Am
 kowe ninggal kenangan
 A             Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo..

         C          Em
 senajan tresnoku duwur
        Am      A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan..
         F           G         C
 ning mantingan kowe ninggal kenangan..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : A C#m F#m-F# Bm
        D C#m F#m Bm E..

  A         D
kowe pernah janji
           E           A
sok mben gelem tak jak rabi
 D          E        A
aku sabar lilo tak enteni..

  A           D
naming kok saiki
           E         A
kowe malah tego mblenjani
  D           E       A
karo aku sing wis gemati..

    D           E
aku wis ra percoyo
    C#m        F#m
opo sing tok karepno
     Bm             E
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
         A
 ning mantingan
      C#m       F#m
 kowe ninggal kenangan
   F#          Bm
 karo aku sing mbok gawe loro
       E
 aku gelo lan kuciwo..

         A          C#m
 senajan tresnoku duwur
        F#m     F#
 koyo tugu perbatasan
      Bm
 nyatane tresno iki
       E
 malah mung po nggo dolanan..

Int. D E C#m F#m
     Bm E A..

  A         D
kabeh tak lakoni
            E         A
sing mbok jaluk tak turuti
    D
kanggo kowe
     E        A
sing ono ning ati..

  A          C#m
kabeh soyo bubrah
       F#m       F#
tambah ra karu-karuan
  Bm
kowe milih lungo
       E
masio aku tetep njogo..

    D           E
aku wis ra percoyo
    C#m        F#m
opo sing tok pikirno
     Bm             E
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
         A
 ning mantingan
      C#m       F#m
 kowe ninggal kenangan
   F#          Bm
 karo aku sing mbok gawe loro
       E
 aku gelo lan kuciwo..

         A          C#m
 senajan tresnoku duwur
        F#m     F#
 koyo tugu perbatasan
      Bm
 nyatane tresno iki
       E
 malah mung po nggo dolanan..

         A
 ning mantingan
      C#m       F#m
 kowe ninggal kenangan
 F#            Bm
 karo aku sing mbok gawe loro
       E
 aku gelo lan kuciwo..

         A          C#m
 senajan tresnoku duwur
        F#m     F#
 koyo tugu perbatasan
      Bm
 nyatane tresno iki
       E
 malah mung po nggo dolanan..
         D           E         A
 ning mantingan kowe ninggal kenangan..

Chord Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Lukman Richo
  •