Kunci Gitar Swarakata - Cerito Lawas

Transpose:
♫ Capo di fret 2

Intro : C..F..C..G..

  C
telung tahun..
  Em                      Am
susah seneng bareng dilakoni
F             Em
polah tingkah ramutu
   Dm                   G
ndadekno.. kangen ning ati..

  C
saben dino..
 E                    Am
awak dewe mesti didukani
F          Em
ananging dadi crito
     Dm                     G
sing ra mungkin.. iso dibaleni..

F      G         C       Am
 bolos sekolah panas-panas
Dm        G            C           C7
 wayahe sinau tak nggo turu ning kelas
F          G           Em      Am
 kudanan teles sragame ora digagas
  Bb                      G            
kuwi kabeh bakal dadi cerito lawas..

Reff :
   C                        F
 matur nuwun kanggo sak kabehe
    G                 C
 crito iki ojo dilalekke..
     Am         A            Dm
 senadyan rogo iki wis ora bebarengan
     F                        G
 kuharap kowe kabeh tetep kelingan..

     C                   F
 terimakasih untuk semuanya
   G                       C
 wahai teman-temanku tercinta
      Am           A
 perpisahan ini bukan akhir
      Dm
 dari cerita kita
       F             G         C
 tetap semangat raih asa dan cita..

Musik : F..Fm..C..Am A
        Dm..F..G..

  C
saben dino..
 E                    Am
awak dewe mesti didukani
F          Em
ananging dadi crito
     Dm                     G
sing ra mungkin.. iso dibaleni..

F      G         C       Am
 bolos sekolah panas-panas
Dm        G            C           C7
 wayahe sinau tak nggo turu ning kelas
F          G           Em      Am
 kudanan teles sragame ora digagas
  Dm                     G
kuwi kabeh bakal dadi cerito lawas..

Reff :
   C                        F
 matur nuwun kanggo sak kabehe
    G                 C
 crito iki ojo dilalekke
     Am          A           Dm
 senadyan rogo iki wis ora bebarengan
     F                        G
 kuharap kowe kabeh tetep kelingan..

     C                   F
 terimakasih untuk semuanya
   G                       C
 wahai teman-temanku tercinta
      Am           A
 perpisahan ini bukan akhir
      Dm
 dari cerita kita..
       F               G         C
 tetap semangat raih asa dan cita..

     Fm           G#          Em  Am
 kenangan indah kita teringat abadi..
        Dm       G        C
 sampai berjumpa dilain hari..

Outro : [backing vocal]
     C                   F
 terimakasih untuk semuanya
   G                       C
 wahai teman-temanku tercinta
     Am           A           Dm
 kenangan indah kita teringat abadi..
        F        G        C
 sampai berjumpa dilain hari..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..G..D..A..

  D
telung tahun..
  F#m                     Bm
susah seneng bareng dilakoni
G             F#m
polah tingkah ramutu
   Em                   A
ndadekno.. kangen ning ati..

  D
saben dino..
 F#                   Bm
awak dewe mesti didukani
G          F#m
ananging dadi crito
     Em                     A
sing ra mungkin.. iso dibaleni..

G      A         D       Bm
 bolos sekolah panas-panas
Em        A            D           D7
 wayahe sinau tak nggo turu ning kelas
G          A           F#m     Bm
 kudanan teles sragame ora digagas
  C                       A             
kuwi kabeh bakal dadi cerito lawas..

Reff :
   D                        G
 matur nuwun kanggo sak kabehe
    A                 D
 crito iki ojo dilalekke..
     Bm         B            Em
 senadyan rogo iki wis ora bebarengan
     G                        A
 kuharap kowe kabeh tetep kelingan..

     D                   G
 terimakasih untuk semuanya
   A                       D
 wahai teman-temanku tercinta
      Bm           B
 perpisahan ini bukan akhir
      Em
 dari cerita kita
       G             A         D
 tetap semangat raih asa dan cita..

Musik : G..Gm..D..Bm B
        Em..G..A..

  D
saben dino..
 F#                   Bm
awak dewe mesti didukani
G          F#m
ananging dadi crito
     Em                     A
sing ra mungkin.. iso dibaleni..

G      A         D       Bm
 bolos sekolah panas-panas
Em        A            D           D7
 wayahe sinau tak nggo turu ning kelas
G          A           F#m     Bm
 kudanan teles sragame ora digagas
  Em                       A
kuwi kabeh bakal dadi cerito lawas..

Reff :
   D                        G
 matur nuwun kanggo sak kabehe
    A                 D
 crito iki ojo dilalekke
     Bm          B           Em
 senadyan rogo iki wis ora bebarengan
     G                        A
 kuharap kowe kabeh tetep kelingan..

     D                   G
 terimakasih untuk semuanya
   A                       D
 wahai teman-temanku tercinta
      Bm           B
 perpisahan ini bukan akhir
      Em
 dari cerita kita..
       G               A         D
 tetap semangat raih asa dan cita..

     Gm           Bb          F#m  Bm
 kenangan indah kita teringat abadi..
        Em       A        D
 sampai berjumpa dilain hari..

Outro : [backing vocal]
     D                   G
 terimakasih untuk semuanya
   A                       D
 wahai teman-temanku tercinta
     Bm           B           Em
 kenangan indah kita teringat abadi..
        G        A        D
 sampai berjumpa dilain hari..
Facebook
Twitter

Chord Swarakata - Cerito Lawas


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Swarakata
  •