Kunci Gitar Superkemah - Bedo Pilihan

Transpose:
Intro : C

Reff :
           F                G          C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Am        Dm           G       C
 kok segampang kui ninggalake aku
     F               G     -E   Am
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
D         Dm        G       C
 kok tego kowe ngelarani atiku..

Musik : C E Am D
        F G-G#-G C

 C                        F       
aku wes berjuang dinggo koe
  G                      C
malah koe gandeng ro liyane
  C                     F
yowes orapopo yen wes dadi pilihanmu
  G                          C
mugo Gusti enggal maringi restu..

 C                    F
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  G                        C
mulo kowe golek tresno liyane
 C                   F
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   G                  C
mergo aku dudu pilihanmu..

        F         G          C
matur nuwun wes tau neng uripku
        F                G          C
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku..

Reff :
           F                G          C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Am        Dm           G       C
 kok segampang kui ninggalake aku
     F               G     -E   Am
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
D         Dm        G       C
 kok tego kowe ngelarani atiku..

Musik : F..E Am
        Dm Em F G..

 C                    F
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  G                        C
mulo kowe golek tresno liyane
 C                   F
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   G                  C
mergo aku dudu pilihanmu..

        F         G          C  Am
matur nuwun wes tau neng uripku
        F                G          C
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku..

Reff :
            F               G          C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Am        Dm           G       C
  kok segampang kui ninggalake aku
      F              E          Am
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
 D         Dm        G       C
  kok tego kowe ngelarani atiku..

            F               G          C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Am        Dm           G       C
  kok segampang kui ninggalake aku
            F          E          Am
 wes tak percoyo kabeh janji janjimu
 D          Dm      G           Am
  neng nyatane kowe ngiris batinku..
 Dm         F       G           C
  neng nyatane kowe ngiris batinku..

===ORIGINAL CHORD))
   + Variasi Bass

Intro : G

Reff :
           C                D          G  -D/F#
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Em        Am           D       G
 kok segampang kui ninggalake aku
     C               D     -B/D# Em
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
A         Am        D       G
 kok tego kowe ngelarani atiku..

Musik : G B Em A
        C D-D#-D G

 G                        C       
aku wes berjuang dinggo koe
  D                      G
malah koe gandeng ro liyane
  G                     C
yowes orapopo yen wes dadi pilihanmu
  D                          G
mugo Gusti enggal maringi restu..

 G                    C
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  D                        G
mulo kowe golek tresno liyane
 G                   C
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   D                  G
mergo aku dudu pilihanmu..

        C         D          G
matur nuwun wes tau neng uripku
        C                D          G
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku..

Reff :
           C                D          G
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Em        Am           D       G
 kok segampang kui ninggalake aku
     C               D     -B/D# Em
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
A         Am        D       G
 kok tego kowe ngelarani atiku..

Musik : C B Em
        Am Bm C D..

 G                    C
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  D                        G
mulo kowe golek tresno liyane
 G                   C
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   D                  G
mergo aku dudu pilihanmu..

        C         D          G  Em
matur nuwun wes tau neng uripku
        C                D          G
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku..

Reff :
            C               D          G
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Em        Am           D       G
  kok segampang kui ninggalake aku
      C              B          Em
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
 A         Am        D       G
  kok tego kowe ngelarani atiku..

            C               D          G
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Em        Am           D       G
  kok segampang kui ninggalake aku
            C          B          Em
 wes tak percoyo kabeh janji janjimu
 A          Am      D           Em
  neng nyatane kowe ngiris batinku..
 Am         C       D           G
  neng nyatane kowe ngiris batinku..
Facebook
Twitter

Chord Superkemah - Bedo Pilihan


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Superkemah
  •