Kunci Gitar Satria Dwi Andika - Bale Tani Mbekas Ning Ati

Transpose:
Intro : Dm G C Am E..Am..

         Am                Dm
ra tak gagas kowe gawe aku gelo..
          G                     C
ninggal tatu sing ono ning jero dodo..
       Am                    Dm
kowe lungo tanpo pamit tanpo kondo..
         E          F     E
tak lilakno ben ati ora nelongso..

       Am                      Dm
roso sayangku sing gede kanggo kowe..
      G                       C
trimo mbok pedot koyo ngene carane..
          Am                     Dm
timbang mikir jeru mending pisah wae..
          E                      Am
tak golek liyane sing luwih soko kowe..

Musik : Dm G C F
        Dm E Am..

Reff :
      Dm
 bale tani ono ning kutho santri..
      G                        C
 soyo tak pikir soyo nglarakne ati..
              Dm
 ning jombang beriman sing dadi kenangan..
        E             F        E
 rasido bebrayan kowe ngajak pisahan..

   Am                     Dm
 budalo aku ra bakal gondeli..
       G                  C
 yen lungamu iso nenangne ati..
     Dm                  Am
 aku tak berharap dirimu kan kembali..
           E                    Am
 timbang loro ati lebih baik sendiri..

Musik : Dm G C F
        Dm E Am
        Dm G C F
        Dm E Am..

       Am                      Dm
roso sayangku sing gede kanggo kowe..
      G                       C
trimo mbok pedot koyo ngene carane..
          Am                     Dm
timbang mikir jeru mending pisah wae..
          E                      Am
tak golek liyane sing luwih soko kowe..

Musik : Dm G C F
        Dm E Am..

Reff :
      Dm
 bale tani ono ning kutho santri..
      G                        C
 soyo tak pikir soyo nglarakne ati..
              Dm
 ning jombang beriman sing dadi kenangan..
        E             F        E
 rasido bebrayan kowe ngajak pisahan..

   Am                     Dm
 budalo aku ra bakal gondeli..
       G                  C
 yen lungamu iso nenangne ati..
     Dm                  Am
 aku tak berharap dirimu kan kembali..
           E                    Am
 timbang loro ati lebih baik sendiri..
           E                    Am
 timbang loro ati lebih baik sendiri..
Facebook
Twitter

Chord Satria Dwi Andika - Bale Tani Mbekas Ning Ati


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Satria Dwi Andika
  •