Kunci Gitar Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : F G Em A
        Dm G C G

   C      G          Am
mbiyen.. ora koyo ngene
 Dm         G        C
uwes bedo karo kahanane..
    F      G
ra iso nepati
     Em          Am
sing mbok ucap wingi
  Dm      G             C  G
bahagiomu dinggo wong liyo..

   C      G          Am
mbiyen.. ora koyo ngene
  Dm        G           C
kabeh.. wes tak perjuangke..
  F            G
nanging kowe milih kae
 Em              Am
aku mbok tinggal dewe
  Dm      G             C
bahagiomu dinggo wong liyo..

Reff :
         F
 aku ngerti..
   G             Em   Am
 loro ning njero ati iki
 Dm     G       C
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       F
 ora sadar..
  G          Em     Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm     G          C
 remuk.. ajur ra karuan..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em  Am
        Dm G C..

           F
opo kudu sadar..
 G              Em
ati iki, ora jembar
Am            Dm
 medotake tresno..
     G                  C
lungamu.. amung ninggal loro..

[backing vocal Via Wonsa]
      F     G          Em      Am
sepurane.. aku durung iso.. nompo
Dm    G   C
 kang mas sing iseh tresno..
  F      G           Em   Am
estu.. kulo nyuwun pangapuro
     Dm     G                 C
siji-sijine wong sing tak tresno..

Reff :
         F
 aku ngerti..
   G             Em   Am
 loro ning njero ati iki
 Dm     G       C
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       F
 ora sadar..
  G          Em     Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm     G          C
 remuk.. ajur ra karuan..

         F
 aku ngerti..
   G             Em   Am
 loro ning njero ati iki
 Dm     G       C
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       F
 ora sadar..
  G          Em     Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm     G          C
 remuk.. ajur ra karuan..

   F      G          Em Am
 remuk.. ajur ra karuan..
  Dm   G                C
 atiku.. wis ambyar kelaran..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : G A F#m B
        Em A D A

   D      A          Bm
mbiyen.. ora koyo ngene
 Em         A        D
uwes bedo karo kahanane..
    G      A
ra iso nepati
     F#m         Bm
sing mbok ucap wingi
  Em      A             D  A
bahagiomu dinggo wong liyo..

   D      A          Bm
mbiyen.. ora koyo ngene
  Em        A           D
kabeh.. wes tak perjuangke..
  G            A
nanging kowe milih kae
 F#m             Bm
aku mbok tinggal dewe
  Em      A             D
bahagiomu dinggo wong liyo..

Reff :
         G
 aku ngerti..
   A             F#m  Bm
 loro ning njero ati iki
 Em     A       D
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       G
 ora sadar..
  A          F#m    Bm
 atiku wes kadung ambyar
   Em     A          D
 remuk.. ajur ra karuan..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

           G
opo kudu sadar..
 A              F#m
ati iki, ora jembar
Bm            Em
 medotake tresno..
     A                  D
lungamu.. amung ninggal loro..

[backing vocal Via Wonsa]
      G     A          F#m     Bm
sepurane.. aku durung iso.. nompo
Em    A   D
 kang mas sing iseh tresno..
  G      A           F#m  Bm
estu.. kulo nyuwun pangapuro
     Em     A                 D
siji-sijine wong sing tak tresno..

Reff :
         G
 aku ngerti..
   A             F#m  Bm
 loro ning njero ati iki
 Em     A       D
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       G
 ora sadar..
  A          F#m    Bm
 atiku wes kadung ambyar
   Em     A          D
 remuk.. ajur ra karuan..

         G
 aku ngerti..
   A             F#m  Bm
 loro ning njero ati iki
 Em     A       D
  nyekseni kowe ninggalke janji..

       G
 ora sadar..
  A          F#m    Bm
 atiku wes kadung ambyar
   Em     A          D
 remuk.. ajur ra karuan..

   G      A          F#m Bm
 remuk.. ajur ra karuan..
  Em   A                D
 atiku.. wis ambyar kelaran..

Chord Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Passtyle
  • Chord Via Wonsa
  •