Kunci Gitar Shuma Prada - Adoh

Transpose:
Intro : C  F  Em Am Dm  G

C
abot kerjo mangan pun ora iso
     Am
mung kepengen bali
             Dm
tapi ora ono dalane
         G
pancen kahanane
               C
pisah dhisik dewe dewe..

C
siji-siji tangis eluh pipiku
  Am
kelingan awakmu..
          Dm
percoyo o ning janji
      G
ora bakal lali
             (C)
kangene cukup ning ati..

Int. C Am Dm G

Reff :
  C                        F
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Em         Am
 kangenku wes jeru nanging
       Dm         G
 apik ora ketemu dhisik..

    C                   F
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Em         Am
 meski adoh ning moto
        Dm
 roso rogo iki..
 G             C
  cedhak ning ati..

Musik : C  F  Dm  G
        F  Em Am Dm  G

C
siji-siji tangis eluh pipiku
  Am
kelingan awakmu..
          Dm
percoyo o ning janji
      G
ora bakal lali
             (C)
kangene cukup ning ati..

Int. C Am Dm G

Reff :
  C                        F
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Em         Am
 kangenku wes jeru nanging
       Dm        G
 apik ora ketemu dhisik..

    C                   F
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Em         Am
 meski adoh ning moto
        Dm    G
 roso rogo iki..

  C                        F
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Em         Am
 kangenku wes jeru nanging
       Dm         G
 apik ora ketemu dhisik..

    C                   F
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Em         Am
 meski adoh ning moto
        Dm
 roso rogo iki..
 G             C       Am
  cedhak ning ati.. hu hu uuu..
        Dm
 roso rogo iki..
 G             C
  cedhak ning ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F  Bb  Am Dm Gm  C

F
abot kerjo mangan pun ora iso
     Dm
mung kepengen bali
             Gm
tapi ora ono dalane
         C
pancen kahanane
               F
pisah dhisik dewe-dewe..

F
siji-siji tangis eluh pipiku
  Dm
kelingan awakmu..
          Gm
percoyo o ning janji
      C
ora bakal lali
             (F)
kangene cukup ning ati..

Int. F Dm Gm C

Reff :
  F                        Bb
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Am         Dm
 kangenku wes jeru nanging
       Gm         C
 apik ora ketemu dhisik..

    F                   Bb
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Am         Dm
 meski adoh ning moto
        Gm
 roso rogo iki..
 C            (F)
  cedhak ning ati..

Musik : F  Bb  Gm  C
        Bb  Am Dm Gm  C

F
siji-siji tangis eluh pipiku
  Dm
kelingan awakmu..
          Gm
percoyo o ning janji
      C
ora bakal lali
             (F)
kangene cukup ning ati..

Int. F Dm Gm C

Reff :
  F                        Bb
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Am         Dm
 kangenku wes jeru nanging
       Gm        C
 apik ora ketemu dhisik..

    F                   Bb
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Am         Dm
 meski adoh ning moto
        Gm    C
 roso rogo iki..

  F                        Bb
 aku.. mung pengen nyawang guyumu
          Am         Dm
 kangenku wes jeru nanging
       Gm         C
 apik ora ketemu dhisik..

    F                   Bb
 Gusti.. dongaku kanggo kluargo
        Am         Dm
 meski adoh ning moto
        Gm
 roso rogo iki..
 C             F       Dm 
  cedhak ning ati.. hu hu uuu..
        Gm
 roso rogo iki..
 C             F
  cedhak ning ati..

Chord Shuma Prada - Adoh


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Shuma Prada
  •