Kunci Gitar Danang Effendi - Ikhlas Nerimo

Transpose:
Intro : C F G C
        F G Em Am
        Dm G C G

C              F
opo.. pancen koyo ngene
  G                      C
rasane.. wong nandang kasmaran
  C              F
jaremu.. ameh njogo rosoku
            G
nanging kok akhire
                C  G
kowe ninggalke aku..

   C                F
po mergo.. aku wong ra nduwe
         G                   C
akhire kowe.. milih karo liyane
  C                F
senajan.. tresnamu mergo bondo
      G                  C
aku sadar.. aku ora iso opo..

Reff :
     C7          F
 aku sing.. berjuang
            G
 aku sing kelara
                 Em
 arep tok anggep opo
                Am
 aku mung iso nerimo
         Dm            G
 opo o salahku.. opo dosaku
                      C  C7
 kowe lungo ninggalke aku..

            F
 isaku mung ikhlas
                  G
 senajan wis ra welas
               Em
 ora bakal tak getuni
               Am
 mergo aku ngrumangsani
                Dm
 aku wong ra nduwe
                  G
 aku yo mung koyo ngene
                     C
 mung kerep disepelekke..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

          F             G
tak trimakno.. tak lilakno
      -F    Em
mergo aku sadar
                Am
aku dudu sopo-sopo
                   Dm
yen pancene kowe lungo
          G
yo wis orapopo
                  C
kabeh uwis tak ikhlasno..

Reff :
     C7          F
 aku sing.. berjuang
            G
 aku sing kelara
                 Em
 arep tok anggep opo
                Am
 aku mung iso nerimo
         Dm            G
 opo o salahku.. opo dosaku
                      C   C7
 kowe lungo ninggalke aku..

            F
 isaku mung ikhlas
                  G
 senajan wis ra welas
               Em
 ora bakal tak getuni
               Am
 mergo aku ngrumangsani
                Dm
 aku wong ra nduwe
                  G
 aku yo mung koyo ngene
                     C
 mung kerep disepelekke..

                 Dm
 aku wong ora nduwe
                     G
 aku yo mung koyo ngene
                     C
 mung kerep disepelekke..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A D E A
        D E C#m F#m
        Bm E A E

A              D
opo.. pancen koyo ngene
  E                      A
rasane.. wong nandang kasmaran
  A              D
jaremu.. ameh njogo rosoku
            E
nanging kok akhire
                A  E
kowe ninggalke aku..

   A                D
po mergo.. aku wong ra nduwe
         E                   A
akhire kowe.. milih karo liyane
  A                D
senajan.. tresnamu mergo bondo
      E                  A
aku sadar.. aku ora iso opo..

Reff :
     A7          D
 aku sing.. berjuang
            E
 aku sing kelara
                 C#m
 arep tok anggep opo
                F#m
 aku mung iso nerimo
         Bm            E
 opo o salahku.. opo dosaku
                      A   A7
 kowe lungo ninggalke aku..

            D
 isaku mung ikhlas
                  E
 senajan wis ra welas
               C#m
 ora bakal tak getuni
               F#m
 mergo aku ngrumangsani
                Bm
 aku wong ra nduwe
                  E
 aku yo mung koyo ngene
                     A
 mung kerep disepelekke..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..

          D             E
tak trimakno.. tak lilakno
      -D    C#m
mergo aku sadar
                F#m
aku dudu sopo-sopo
                   Bm
yen pancene kowe lungo
          E
yo wis orapopo
                  A
kabeh uwis tak ikhlasno..

Reff :
     A7          D
 aku sing.. berjuang
            E
 aku sing kelara
                 C#m
 arep tok anggep opo
                F#m
 aku mung iso nerimo
         Bm            E
 opo o salahku.. opo dosaku
                      A   A7
 kowe lungo ninggalke aku..

            D
 isaku mung ikhlas
                  E
 senajan wis ra welas
               C#m
 ora bakal tak getuni
               F#m
 mergo aku ngrumangsani
                Bm
 aku wong ra nduwe
                  E
 aku yo mung koyo ngene
                     A
 mung kerep disepelekke..

                 Bm
 aku wong ora nduwe
                     E
 aku yo mung koyo ngene
                     A
 mung kerep disepelekke..

Chord Danang Effendi - Ikhlas Nerimo


Lihat semua :
  • Chord Danang Effendi
  • Chord Lagu Jawa
  •