Kunci Gitar Pandawa - Penak Maido

Transpose:
♫ Capo di fret 2

Reff :
               F          G       C
 penak sing maido modal ngomong wae
              F     G        Am
 ra iso nglakoni ra iso nyukupi..
           -G  F           G            C
 penak sing maido mung mbanding-mbandingne
                  F     G
 ngomong mrono mrene ra ono.. entekke..

Intro : C F G Em
        Am Dm G..

C                 F           G   Em
ngomong sak kecap wae kok nglarani
Am         Dm   G
ora iso tandang isone mung nyelang
C               F           G   Em
wong kok senengane trimo nyacati
Am           Dm       G
bingung aku arep ngadepi..

       F     G        Em         A
tak trimo meski jane ati ra ngarepi
    Dm            G         C
ngempet meneng timbange nyauri..

Reff :
               F           G      C
 penak sing maido modal ngomong wae
              F     G        Am
 ra iso nglakoni ra iso nyukupi..
               F           G            C
 penak sing maido mung mbanding-mbandingne
                  F     G        Am
 ngomong mrono mrene ra ono entekke..

Musik : F G Em Am
        F G C
        F G Em Am
        F..G..

       F     G        Em         A
tak trimo meski jane ati ra ngarepi
    Dm            G         C
ngempet meneng timbange nyauri..

Reff :
               F           G      C
 penak sing maido modal ngomong wae
              F     G        Am
 ra iso nglakoni ra iso nyukupi..
               F           G            C
 penak sing maido mung mbanding-mbandingne
                  F     G        Am
 ngomong mrono mrene ra ono entekke..

               F           G      C
 penak sing maido modal ngomong wae
              F     G        Am
 ra iso nglakoni ra iso nyukupi..
               F           G            C
 penak sing maido mung mbanding-mbandingne
                  F     G          F Fm C
 ngomong mrono mrene ra ono.. entekke..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
               G          A       D
 penak sing maido modal ngomong wae
              G     A        Bm
 ra iso nglakoni ra iso nyukupi..
           -A  G           A            D
 penak sing maido mung mbanding-mbandingne
                  G     A
 ngomong mrono mrene ra ono.. entekke..

Intro : D G A F#m
        Bm Em A..

D                 G           A   F#m
ngomong sak kecap wae kok nglarani
Bm         Em   A  
ora iso tandang isone mung nyelang
D               G           A   F#m
wong kok senengane trimo nyacati
Bm           Em       A
bingung aku arep ngadepi..

       G     A        F#m        B
tak trimo meski jane ati ra ngarepi
    Em            A         D
ngempet meneng timbange nyauri..

Reff :
               G           A      D
 penak sing maido modal ngomong wae
              G     A        Bm
 ra iso nglakoni ra iso nyukupi..
               G           A            D
 penak sing maido mung mbanding-mbandingne
                  G     A        Bm
 ngomong mrono mrene ra ono entekke..

Musik : G A F#m Bm
        G A D
        G A F#m Bm
        G..A..

       G     A        F#m        B
tak trimo meski jane ati ra ngarepi
    Em            A         D
ngempet meneng timbange nyauri..

Reff :
               G           A      D
 penak sing maido modal ngomong wae
              G     A        Bm
 ra iso nglakoni ra iso nyukupi..
               G           A            D
 penak sing maido mung mbanding-mbandingne
                  G     A        Bm
 ngomong mrono mrene ra ono entekke..

               G           A      D
 penak sing maido modal ngomong wae
              G     A        Bm
 ra iso nglakoni ra iso nyukupi..
               G           A            D
 penak sing maido mung mbanding-mbandingne
                  G     A          G Gm D
 ngomong mrono mrene ra ono.. entekke..

Chord Pandawa - Penak Maido


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Pandawa
  • Chord Reggae
  •