Kunci Gitar Temon Kicir Kicir - Payu Ra Payu Tetep Ngguyu

Transpose:
♫ Capo di fret 4

Reff :
   Am       G            Am
 payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
   Am       G              Am
 payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

Am                      F
 niat ingsun budhal nyambut gawe
G                 Am
 mugi diparingi rejeki gede
Am                    F
 niat ingsun golek pangupo jiwo
G                   Am
 kanggo ngopeni keluargo..

Dm              Am
 ra peduli udan ra peduli terang
Dm              Am
 ra peduli sepi kabeh tak syukuri

Reff :
   Am       G            Am
 payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
   Am       G              Am
 payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

Int. Am F G Am
     Am F G Am

F        G          Am
 Gusti Pangeran ora sare..
F        G          Am
 kabeh dijatah dewe dewe..
F      G           Am
 ojo podo sambat wae..
F       G        Am
 disyukuri rejekine..

Musik : Am..G..Am..
        Am..G..Am..
        F..Am..Em F Am

Am                      F
 niat ingsun budhal nyambut gawe
G                 Am
 mugi diparingi rejeki gede
Am                    F
 niat ingsun golek pangupo jiwo
G                   Am
 kanggo ngopeni keluargo..

Dm              Am
 ra peduli udan ra peduli terang
Dm              Am
 ra peduli sepi kabeh tak syukuri

Reff :
   Am       G            Am
 payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
   Am       G              Am
 payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

Int. Am F G Am
     Am F G Am

F        G          Am
 Gusti Pangeran ora sare..
F        G          Am
 kabeh dijatah dewe dewe..
F      G           Am
 ojo podo sambat wae..
F       G        Am
 disyukuri rejekine..

F        G          Am
 Gusti Pangeran ora sare..
F        G          Am
 kabeh dijatah dewe dewe..
F      G           Am
 ojo podo sambat wae..
F       G        Am
 disyukuri rejekine..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
   C#m      B            C#m
 payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
   C#m      B              C#m
 payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

C#m                     A
 niat ingsun budhal nyambut gawe
B                 C#m
 mugi diparingi rejeki gede
C#m                   A
 niat ingsun golek pangupo jiwo
B                   C#m
 kanggo ngopeni keluargo..

F#m             C#m
 ra peduli udan ra peduli terang
F#m             C#m
 ra peduli sepi kabeh tak syukuri

Reff :
   C#m      B            C#m
 payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
   C#m      B              C#m
 payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

Int. C#m A B C#m
     C#m A B C#m

A        B          C#m
 Gusti Pangeran ora sare..
A        B          C#m
 kabeh dijatah dewe dewe..
A      B           C#m
 ojo podo sambat wae..
A       B        C#m
 disyukuri rejekine..

Musik : C#m..B..C#m..
        C#m..B..C#m..
        A..C#m..G#m A C#m

C#m                     A
 niat ingsun budhal nyambut gawe
B                 C#m
 mugi diparingi rejeki gede
C#m                   A
 niat ingsun golek pangupo jiwo
B                   C#m
 kanggo ngopeni keluargo..

F#m             C#m
 ra peduli udan ra peduli terang
F#m             C#m
 ra peduli sepi kabeh tak syukuri

Reff :
   C#m      B            C#m
 payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
   C#m      B              C#m
 payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

Int. C#m A B C#m
     C#m A B C#m

A        B          C#m
 Gusti Pangeran ora sare..
A        B          C#m
 kabeh dijatah dewe dewe..
A      B           C#m
 ojo podo sambat wae..
A       B        C#m
 disyukuri rejekine..

A        B          C#m
 Gusti Pangeran ora sare..
A        B          C#m
 kabeh dijatah dewe dewe..
A      B           C#m
 ojo podo sambat wae..
A       B        C#m
 disyukuri rejekine..
Facebook
Twitter

Chord Temon Kicir Kicir - Payu Ra Payu Tetep Ngguyu


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  •