Chord Kunci Gitar Kang Taewook - Sepurane (Lagu TKI Korea)

Transpose:

Chord Kang Taewook - Sepurane (Lagu TKI Korea)

Intro : C..

C
dek.. sepurane seng gede
  F           G         C
tahun iki aku ra biso moleh
     F         G
dudu mergo aku seng wegah
     F         C
dudu aku seng emoh
  Am                         C
nanging kahanan seng koyo ngene..

C
dek.. sepurane seng gede
         F          G       C
seng tak jaluk kowe iso ngerteni
      F       G
ngerteni awak iki
         F        C
ngerteni kahanan iki
     Am                 G
sakjane.. aku yo pengen bali..

Reff :
   F           G
 roso.. kangen iki
        F         C
 tak simpen ono dodo
       Am                 G
 tak jaluk.. kowe ojo kuciwo..

  F           G
 ojo.. lali dedongo
        F            C
 marang Kang Maha Kuoso
     Am            G         C
 mugiyo.. mbesok bakal urip mulyo..

Musik : F G F C Am..G..
        F G F C Am G C..

C
dek.. sepurane seng gede
         F          G       C
seng tak jaluk kowe iso ngerteni
      F       G
ngerteni awak iki
         F        C
ngerteni kahanan iki
     Am                 G
sakjane.. aku yo pengen bali..

Reff :
   F           G
 roso.. kangen iki
        F         C
 tak simpen ono dodo
       Am                 G
 tak jaluk.. kowe ojo kuciwo..

  F           G
 ojo.. lali dedongo
        F            C
 marang Kang Maha Kuoso
     Am            G           C
 mugiyo.. mbesok bakal urip mulyo..
     Am    G         C
 sabaro.. aku mesti..bali..

Lihat semua :
  • Chord Kang Taewook
  • Chord Lagu Jawa




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!