Kunci Gitar Andy Razak - Kowe

Transpose:
Reff :
          F        G
 ning uripku ono kowe
         C        Am
 ning atiku ono kowe
           Dm
 ning dongaku
         G             C
 kasebut mung kanggo kowe..

       F           G
 esok awan wengi sore
        Em         Am
 arep turu eling kowe
        Dm
 kowe kowe tresnaku
         G        C
 yo mung kanggo kowe..

Intro : F G Em A
        Dm G C G

C            G        Am   Em
dik tresnaku.. dudu kiasan..
F       C        Dm            G
neng atiku ono kowe sing tak sayang..
C         G         Am      Em
yo mung siji dadi pameling ati..
         F            G
kowe lan aku.. dadi siji..

Reff :
          F        G
 ning uripku ono kowe
         C        Am
 ning atiku ono kowe
           Dm
 ning dongaku
         G             C
 kasebut mung kanggo kowe..

       F           G
 esok awan wengi sore
        Em         Am
 arep turu eling kowe
        Dm
 kowe kowe tresnaku
         G        C
 yo mung kanggo kowe..

Int. F G C..

    F       G
wes tak.. cobo..
         Em         A
coba nglalekke sliramu..
         Dm
nanging ora iso..
         G
malah tambah loro.. ooo..

Musik : C G Am A
        Dm C G..
        F G Em A
        Dm..G..

Reff :
          F        G
 ning uripku ono kowe
         C        Am
 ning atiku ono kowe
           Dm
 ning dongaku
         G             C
 kasebut mung kanggo kowe..

       F           G
 esok awan wengi sore
        Em         Am
 arep turu eling kowe
        Dm
 kowe kowe tresnaku
         G        C
 yo mung kanggo kowe..

          F        G
 ning uripku ono kowe
         C        Am
 ning atiku ono kowe
           Dm
 ning dongaku
         G             C
 kasebut mung kanggo kowe..

       F           G
 esok awan wengi sore
        Em         Am
 arep turu eling kowe
        Dm
 kowe kowe tresnaku
         G        C  Am
 yo mung kanggo kowe..
        Dm
 kowe kowe tresnaku
         G        C       Am
 yo mung kanggo kowe.. eeee..
        Dm
 kowe kowe tresnaku
         G        C  F C
 yo mung kanggo kowe..
Facebook
Twitter

Chord Andy Razak - Kowe


Lihat semua :
  • Chord Andy Razak
  • Chord Lagu Jawa
  •