Kunci Gitar Vamella Anggraini - Tresno Kari Cerito

Transpose:
Intro : G Em C D
        G Em C D

G                  Em
atiku iki mung ono kowe..
C                     D
uripku iki mung pingin karo kowe..
G                          Em
nanging sak iki amung kari cerito..
  C                           D
kowe ninggal aku mileh tresno liyo..

G                         Em
aku ra ngiro koyo ngene dadine..
C                        D
aku lan kowe amung cukup sak mene..
G                          Em
arep tak gowo nyandi loro iki..
C                          G
duh Gusti kulo nyuwun kuat ati..

Musik : G Em C D
        G Em C D

Reff :
 G                       Em
 ora sambat loro nyatane atiku loro..
 C                         D
 arep ngomong kuat nyatane ati ra kuat..
 G                         Em
 wes cukup sak mene aku merjuangne kowe..
 C                     D
 aku ra kuat yen terus mbok sepelekne..

 Bm                 C
 wes tak dungakne.. seneng uripmu..
 Am              G
 karo liyane selawase..

Musik : G Em C D
        G Em C D

Reff :
 G                       Em
 ora sambat loro nyatane atiku loro..
 C                         D
 arep ngomong kuat nyatane ati ra kuat..
 G                         Em
 wes cukup sak mene aku merjuangne kowe..
 C                     D
 aku ra kuat yen terus mbok sepelekne..

 Bm                 C
 wes tak dungakne.. seneng uripmu..
 Am              G
 karo liyane selawase..
Facebook
Twitter

Chord Vamella Anggraini - Tresno Kari Cerito


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Vamella Anggraini
  •