Kunci Gitar Indro Bet - Njaluk Pegat

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C..Am..C..Dm..
        G..C..
        C..Am..C..Dm..
        Am G C..

  C               F     C
durung sedino aku mulih kerjo..
F                           C
kesel lan luwe, isih tak rasakno..
       F
kowe tego nggawe gelo..
       C           Am
kowe tego nggawe loro..
        G                        C
kowe kondo wis ra kuwat urip sengsoro..

  C                  F       C
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    F                         C
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          F
nanging saikine kowe..
         C         Am
wis lali karo janjine..
       G                 C
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Int. Dm G..C..
    (oo oo.. ooo..)

Reff :
  C                       Dm
 anak wis telu, loro melu aku..
   Dm          F               C
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

 Int. Dm G..C..
     (oo oo.. ooo..)

  C                        Dm
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Dm        F               C
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

Musik : C..Am..C..Dm..
        Am G C..

  C                  F       C
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    F                         C
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          F
nanging saikine kowe..
         C         Am
wis lali karo janjine..
       G                 C
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Int. Dm G..C..
    (oo oo.. ooo..)

Reff :
  C                       Dm
 anak wis telu, loro melu aku..
   Dm          F              C
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

 Int. Dm G..C..
     (oo oo.. ooo..)

  C                        Dm
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Dm        F               C
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

Outro : Dm G..C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..Bm..D..Em..
        A..D..
        D..Bm..D..Em..
        Bm A D..

  D               G     D
durung sedino aku mulih kerjo..
G                           D
kesel lan luwe, isih tak rasakno..
       G
kowe tego nggawe gelo..
       D           Bm
kowe tego nggawe loro..
        A                        D
kowe kondo wis ra kuwat urip sengsoro..

  D                  G       D
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    G                         D
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          G
nanging saikine kowe..
         D         Bm
wis lali karo janjine..
       A                 D
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Int. Em A..D..
    (oo oo.. ooo..)

Reff :
  D                       Em
 anak wis telu, loro melu aku..
   Em          G               D
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

 Int. Em A..D..
     (oo oo.. ooo..)

  D                        Em
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Em        G               D
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           G
 ngalor ngidul kewirangan..
           D          Bm
 ngetan ngulon kebingungan..
         A
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             D
 njaluk pegatan..

           G
 ngalor ngidul kewirangan..
           D          Bm
 ngetan ngulon kebingungan..
         A
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             D
 njaluk pegatan..

Musik : D..Bm..D..Em..
        Bm A D..

  D                  G       D
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    G                         D
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          G
nanging saikine kowe..
         D         Bm
wis lali karo janjine..
       A                 D
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Int. Em A..D..
    (oo oo.. ooo..)

Reff :
  D                       Em
 anak wis telu, loro melu aku..
   Em          G              D
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

 Int. Em A..D..
     (oo oo.. ooo..)

  D                        Em
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Em        G               D
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           G
 ngalor ngidul kewirangan..
           D          Bm
 ngetan ngulon kebingungan..
         A
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             D
 njaluk pegatan..

           G
 ngalor ngidul kewirangan..
           D          Bm
 ngetan ngulon kebingungan..
         A
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             D
 njaluk pegatan..

Outro : Em A..D..

Chord Indro Bet - Njaluk Pegat


Lihat semua :
  • Chord Indro Bet
  • Chord Lagu Jawa
  •