Kunci Gitar Siho - Nelongso

Transpose:
Intro : F G Em A
        Dm G C G

    C          A               Dm
wes cukup.. anggonmu nglarani ati..
   G         F      Em           A
anggonmu natoni.. roso.. tresno iki
             Dm            G
sing wes tak jogo nganti saiki..

     C        A                   Dm
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   G          F      Em            A
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Dm               G
janji setyo iki iseh tak simpen
           C  C7
neng jero ati..

Reff :
           F               G
 aku ra nyono bakale nelongso
            Em                     A
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Dm
 kurang opo aku iki
   G               C  C7
 tegane mbok blenjani..

           F                G
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Em               A
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Dm
 tak tompo kahanan iki
   G            C
 senadyan loro ati..

Musik : Fm..C A Dm G C

C        A               Dm
cobo.. dadi aku sedelo wae
   G        F   Em              A
ngerasakne opo.. sing.. tak rasakne
         Dm          G
ku yakin kowe rakuat ati..

     C        A                   Dm
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   G          F      Em            A
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Dm               G
janji setyo iki iseh tak simpen
           C  C7
neng jero ati..

Reff :
           F               G
 aku ra nyono bakale nelongso
            Em                     A
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Dm
 kurang opo aku iki
   G               C  C7
 tegane mbok blenjani..

           F                G
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Em               A
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Dm
 tak tompo kahanan iki
   G            C
 senadyan loro ati..
 A            Dm
  tak tompo kahanan iki
   G            C
 senadyan loro ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm E
        Am D G D

    G          E               Am
wes cukup.. anggonmu nglarani ati..
   D         D7/C   Bm           E
anggonmu natoni.. roso.. tresno iki
             Am            D
sing wes tak jogo nganti saiki..

     G        E                   Am
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   D         D7/C    Bm            E
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Am               D
janji setyo iki iseh tak simpen
           G  G7
neng jero ati..

Reff :
           C               D
 aku ra nyono bakale nelongso
            Bm                     E
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Am
 kurang opo aku iki
   D               G  G7
 tegane mbok blenjani..

           C                D 
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Bm               E
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Am
 tak tompo kahanan iki
   D            G
 senadyan loro ati..

Musik : Cm..G E Am D G

G        E               Am
cobo.. dadi aku sedelo wae
   D        D7/C Bm              E
ngerasakne opo.. sing.. tak rasakne
         Am          D
ku yakin kowe rakuat ati..

     G        E                   Am
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   D         D7/C    Bm            E
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Am               D
janji setyo iki iseh tak simpen
           G  G7
neng jero ati..

Reff :
           C               D
 aku ra nyono bakale nelongso
            Bm                     E
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Am
 kurang opo aku iki
   D               G  G7
 tegane mbok blenjani..

           C                D 
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Bm               E
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Am
 tak tompo kahanan iki
   D            G
 senadyan loro ati..
 E            Am
  tak tompo kahanan iki
   D            G
 senadyan loro ati..
Facebook
Twitter

Chord Siho - Nelongso


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Siho
  •