Kunci Gitar Cak Glowoh - Cinta Sebelah Tangan

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C..
        C G Am Em
        F C Dm Bb G..

C       G         Am        Em
manise esemmu.. dekik e pipimu..
 F           C        Dm  G
ora bosen nyawang.. fotomu..
  F       G          Em       Am
koyo.. mesti kowe, gelem karo aku
          Dm     G            C  G-G-G
ning nyatane.. kuwi mung batinku..

C       G              Am       Em
arep ngomong sayang.. aku ora wani..
   F         C            Dm  G     
sampai kapan ngempet roso iki..
 F        G         Em          Am
ora.. ono liyane, kowe sing tak sayang
       Dm        G              C
bisane nggandeng mung lewat ngimpi..

Int. F G Em Am
     Dm G C..

Reff :
 Am      Em          F         C
 sayang sayang cinta sebelah tangan
 F     C         Dm       G
 eman eman.. aku wedi kelangan..
 Am      Em         F             C
 tresno tresno.. saiki sing tak roso..
   Dm           G              C
 gelo gelo kowe digandeng wong liyo..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C G

C       G              Am       Em
arep ngomong sayang.. aku ora wani..
   F         C            Dm  G     
sampai kapan ngempet roso iki..
 F        G         Em          Am
ora.. ono liyane, kowe sing tak sayang
       Dm        G              C
bisane nggandeng mung lewat ngimpi..

Int. F G Em Am
     Dm G C..

Reff :
 Am      Em          F         C
 sayang sayang cinta sebelah tangan
 F     C         Dm       G
 eman eman.. aku wedi kelangan..
 Am      Em         F             C
 tresno tresno.. saiki sing tak roso..
   Dm           G              C
 gelo gelo kowe digandeng wong liyo..

 Am      Em          F         C
 sayang sayang cinta sebelah tangan
 F     C         Dm       G
 eman eman.. aku wedi kelangan..
 Am      Em         F             C
 tresno tresno.. saiki sing tak roso..
   Dm           G              C
 gelo gelo kowe digandeng wong liyo..
   Dm           G              C
 gelo gelo kowe digandeng wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..
        F C Dm Am
        Bb F Gm D# C..

F       C         Dm        Am
manise esemmu.. dekik e pipimu..
 Bb          F        Gm   C
ora bosen nyawang.. fotomu..
  Bb      C          Am       Dm
koyo.. mesti kowe, gelem karo aku
          Gm     C            F  C-C-C
ning nyatane.. kuwi mung batinku..

F       C              Dm       Am
arep ngomong sayang.. aku ora wani..
   Bb        F            Gm  C     
sampai kapan ngempet roso iki..
 Bb       C         Am          Dm
ora.. ono liyane, kowe sing tak sayang
       Gm        C              F
bisane nggandeng mung lewat ngimpi..

Int. Bb C Am Dm
     Gm C F..

Reff :
 Dm      Am          Bb        F
 sayang sayang cinta sebelah tangan
 Bb    F         Gm       C
 eman eman.. aku wedi kelangan..
 Dm      Am         Bb            F
 tresno tresno.. saiki sing tak roso..
   Gm           C              F
 gelo gelo kowe digandeng wong liyo..

Musik : F C Dm Am
        Bb F Gm C
        F C Dm Am
        Bb F Gm C F C

F       C              Dm       Am
arep ngomong sayang.. aku ora wani..
   Bb        F            Gm  C     
sampai kapan ngempet roso iki..
 Bb       C         Am          Dm
ora.. ono liyane, kowe sing tak sayang
       Gm        C              F
bisane nggandeng mung lewat ngimpi..

Int. Bb C Am Dm
     Gm C F..

Reff :
 Dm      Am          Bb        F
 sayang sayang cinta sebelah tangan
 Bb    F         Gm       C
 eman eman.. aku wedi kelangan..
 Dm      Am         Bb            F
 tresno tresno.. saiki sing tak roso..
   Gm           C              F
 gelo gelo kowe digandeng wong liyo..

 Dm      Am          Bb        F
 sayang sayang cinta sebelah tangan
 Bb    F         Gm       C
 eman eman.. aku wedi kelangan..
 Dm      Am         Bb            F
 tresno tresno.. saiki sing tak roso..
   Gm           C              F
 gelo gelo kowe digandeng wong liyo..
   Gm           C              F
 gelo gelo kowe digandeng wong liyo..

Chord Cak Glowoh - Cinta Sebelah Tangan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Cak Glowoh
  •