Kunci Gitar Bintoro Kambil - Mikir Kowe

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Em Am Em
        F C Dm G

  C             Em
sumilir angin wengi
     Am        Em
nambahi kangen ati
F         C
sakjane kowe ning endi
Dm      G
 rabali-bali..

      C               Em
wis pirang-pirang mongso
       Am          Em
mendem kangen ning dodo
F          C
kowe tak pikir mbendino
Dm       G     G-C-G
 opo ora kroso..

Reff :
            C
 semono suwene..
                Em
 aku nunggu-nunggu kowe
       F                 G
 tak enteni.. blas raono kabare..

            C
 semono suwene..
              Em
 aku ngenteni ning kene
      F                     G
 awan wengi.. tak arep-arep tekane..
       C
 aku kangen kowe..

Musik : Am Em F G G-C-G

  C             Em
sumilir angin wengi
     Am        Em
nambahi kangen ati
F         C
sakjane kowe ning endi
Dm      G
 rabali-bali..

      C               Em
wis pirang-pirang mongso
       Am          Em
mendem kangen ning dodo
F          C
kowe tak pikir mbendino
Dm       G     G-C-G
 opo ora kroso..

Reff :
            C
 semono suwene..
                Em
 aku nunggu-nunggu kowe
       F                 G
 tak enteni.. blas raono kabare..

            C
 semono suwene..
              Em
 aku ngenteni ning kene
      F                     G
 awan wengi.. tak arep-arep tekane..
       C        G
 aku kangen kowe..

            C
 semono suwene..
                Em
 aku nunggu-nunggu kowe
       F                 G
 tak enteni.. blas raono kabare..

            C
 semono suwene..
              Em
 aku ngenteni ning kene
      F                     G
 awan wengi.. tak arep-arep tekane..
       C
 aku kangen kowe..

Outro :
 Am         F      G        C
  ho o oo o.. yeye.. aku kangen kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m Bm F#m
        G D Em A

  D             F#m
sumilir angin wengi
     Bm        F#m
nambahi kangen ati
G         D
sakjane kowe ning endi
Em      A
 rabali-bali..

      D               F#m
wis pirang-pirang mongso
       Bm          F#m
mendem kangen ning dodo
G          D
kowe tak pikir mbendino
Em       A     A-D-A
 opo ora kroso..

Reff :
            D
 semono suwene..
                F#m
 aku nunggu-nunggu kowe
       G                 A
 tak enteni.. blas raono kabare..

            D
 semono suwene..
              F#m
 aku ngenteni ning kene
      G                     A
 awan wengi.. tak arep-arep tekane..
       D
 aku kangen kowe..

Musik : Bm F#m G A A-D-A

  D             F#m
sumilir angin wengi
     Bm        F#m
nambahi kangen ati
G         D
sakjane kowe ning endi
Em      A
 rabali-bali..

      D               F#m
wis pirang-pirang mongso
       Bm          F#m
mendem kangen ning dodo
G          D
kowe tak pikir mbendino
Em       A     A-D-A
 opo ora kroso..

Reff :
            D
 semono suwene..
                F#m
 aku nunggu-nunggu kowe
       G                 A
 tak enteni.. blas raono kabare..

            D
 semono suwene..
              F#m
 aku ngenteni ning kene
      G                     A
 awan wengi.. tak arep-arep tekane..
       D        A
 aku kangen kowe..

            D
 semono suwene..
                F#m
 aku nunggu-nunggu kowe
       G                 A
 tak enteni.. blas raono kabare..

            D
 semono suwene..
              F#m
 aku ngenteni ning kene
      G                     A
 awan wengi.. tak arep-arep tekane..
       D
 aku kangen kowe..

Outro :
 Bm         G      A        D
  ho o oo o.. yeye.. aku kangen kowe..
Facebook
Twitter

Chord Bintoro Kambil - Mikir Kowe


Lihat semua :
  • Chord Bintoro Kambil
  • Chord Campursari
  •