Kunci Gitar Kawulo Jowo - Tanpo Kowe

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G C
        Am Dm F Dm
        F G C

C        G           C
 susah gelisah ning ati
Am                       Dm
 kelingan kau tinggal pergi
F                    Dm
 nglarani aku neng kene
F         G          C
 pas lagi sayang sayange..

C         G               C
 ngopo mbiyen ngomong tresno
Am                    Dm
 yen koe milih wong liyo
F                  Dm
 ning ati ora ngapusi
F         G          C
 tresnoku setengah mati..

Reff :
 F            G
 culno.. seko atimu
      Em                 Am
 ben aku dewe tanpo kowe neng kene
       Dm
 remuk ati iki
        G        F
 tak trimo.. legowo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C

C         G               C
 ngopo mbiyen ngomong tresno
Am                    Dm
 yen koe milih wong liyo
F                  Dm
 ning ati ora ngapusi
F         G          C
 tresnoku setengah mati..

Reff :
 F            G
 culno.. seko atimu
      Em                 Am
 ben aku dewe tanpo kowe neng kene
       Dm
 remuk ati iki..
        G        C
 tak trimo.. legowo..

 F          G
 ora.. popo atiku
         Em                    Am
 kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
      Dm
 kuat batin iki..
     G        C
 terima.. kau pergi..
      Dm
 kuat batin iki..
     G        C
 terima.. kau pergi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A D
        Bm Em G Em
        G A D

D        A           D
 susah gelisah ning ati
Bm                       Em
 kelingan kau tinggal pergi
G                    Em
 nglarani aku neng kene
G         A          D
 pas lagi sayang sayange..

D         A               D
 ngopo mbiyen ngomong tresno
Bm                    Em
 yen koe milih wong liyo
G                  Em
 ning ati ora ngapusi
G         A          D
 tresnoku setengah mati..

Reff :
 G            A
 culno.. seko atimu
      F#m                Bm
 ben aku dewe tanpo kowe neng kene
       Em
 remuk ati iki
        A       (G)
 tak trimo.. legowo..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D 

D         A               D
 ngopo mbiyen ngomong tresno
Bm                    Em
 yen koe milih wong liyo
G                  Em
 ning ati ora ngapusi
G         A          D
 tresnoku setengah mati..

Reff :
 G            A
 culno.. seko atimu
      F#m                Bm
 ben aku dewe tanpo kowe neng kene
       Em
 remuk ati iki..
        A        D
 tak trimo.. legowo..

 G          A
 ora.. popo atiku
         F#m                   Bm
 kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
      Em
 kuat batin iki..
     A        D
 terima.. kau pergi..
      Em
 kuat batin iki..
     A        D
 terima.. kau pergi..

Chord Kawulo Jowo - Tanpo Kowe


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  •