Kunci Gitar Wawan Cool - Ra Sepiro

Transpose:
Intro : C G Am G F Fm G..

C           G
saben ndino barengan
    Am         G
ngancani raono batesan
  F              C
kowe sing selalu tak sayang
  Dm                G
lungamu ninggal kenangan..

C             G
kowe sing tak tenani
  Am            G
nanging setyomu mblenjani
    F          C
wes cukup loro ning ati
    Dm                    G
tak lilakke timbang nggelani..

Reff :
        C          G
 aku pancen ra sepiro
        Am       Em
 aku yo ra sugih bondo
           F         C
 nanging setyo ku ro kowe
        Dm       G
 tulus ati sak tenane..

           C            G
 kowe sing selalu tak jogo
           Am       Em
 nanging kowe malah liyo
          F       C
 kurang piye le gemati
        Dm   G       C
 tegane kowe ninggal janji..

Musik : C G Am G F Fm G..

C             G
kowe sing tak tenani
  Am            G
nanging setyomu mblenjani
    F          C
wes cukup loro ning ati
    Dm                    G
tak lilakke timbang nggelani..

Reff :
        C          G
 aku pancen ra sepiro
        Am       Em
 aku yo ra sugih bondo
           F         C
 nanging setyo ku ro kowe
        Dm       G
 tulus ati sak tenane..

           C            G
 kowe sing selalu tak jogo
           Am       Em
 nanging kowe malah liyo
          F       C
 kurang piye le gemati
        Dm   G       C
 tegane kowe ninggal janji..

        C          G
 aku pancen ra sepiro
        Am       Em
 aku yo ra sugih bondo
           F         C
 nanging setyo ku ro kowe
        Dm       G
 tulus ati sak tenane..

           C            G
 kowe sing selalu tak jogo
           Am       Em
 nanging kowe malah liyo
          F       C
 kurang piye le gemati
        Dm   G       C
 tegane kowe ninggal janji..

        F         G
yen sok mben kowe nangis
           Em        Am
kowe bakal eling larane
         Dm
aku sing ning kene
     G           C 
mung mbok sepelekke..

Catatan :
Original chord dari "A".
Gunakan fitur transpose tanda panah di atas,
Berikut jika kita pakai capo di fret 2.

Wawan Cool - Ra Sepiro

Intro : G D Em D C Cm D..

G           D
saben ndino barengan
    Em         D
ngancani raono batesan
  C              G
kowe sing selalu tak sayang
  Am                D
lungamu ninggal kenangan..

G             D
kowe sing tak tenani
  Em            D
nanging setyomu mblenjani
    C          G
wes cukup loro ning ati
    Am                    D
tak lilakke timbang nggelani..

Reff :
        G          D
 aku pancen ra sepiro
        Em       Bm
 aku yo ra sugih bondo
           C         G
 nanging setyo ku ro kowe
        Am       D
 tulus ati sak tenane..

           G            D
 kowe sing selalu tak jogo
           Em       Bm
 nanging kowe malah liyo
          C       G
 kurang piye le gemati
        Am   D       G
 tegane kowe ninggal janji..

Musik : G D Em D C Cm D..

G             D
kowe sing tak tenani
  Em            D
nanging setyomu mblenjani
    C          G
wes cukup loro ning ati
    Am                    D
tak lilakke timbang nggelani..

Reff :
        G          D
 aku pancen ra sepiro
        Em       Bm
 aku yo ra sugih bondo
           C         G
 nanging setyo ku ro kowe
        Am       D
 tulus ati sak tenane..

           G            D
 kowe sing selalu tak jogo
           Em       Bm
 nanging kowe malah liyo
          C       G
 kurang piye le gemati
        Am   D       G
 tegane kowe ninggal janji..

        G          D
 aku pancen ra sepiro
        Em       Bm
 aku yo ra sugih bondo
           C         G
 nanging setyo ku ro kowe
        Am       D
 tulus ati sak tenane..

           G            D
 kowe sing selalu tak jogo
           Em       Bm
 nanging kowe malah liyo
          C       G
 kurang piye le gemati
        Am   D       G
 tegane kowe ninggal janji..

        C         D
yen sok mben kowe nangis
           Bm        Em
kowe bakal eling larane
         Am
aku sing ning kene
     D           G 
mung mbok sepelekke..
Facebook
Twitter

Chord Wawan Cool - Ra Sepiro


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Wawan Cool
  •