Kunci Gitar Danang Effendi - Ojo Lungo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am F G C
        Dm Am F E..

Am           Em
 kelingan.. esem lan guyumu..
F              C            G
 gawe roso.. kangen ning atiku..
Am                   Em
 senadyan.. durung biso sesandingan..
F              C         G
 nanging ati.. wegah kelangan..

Dm             Am
 tekamu.. gawe seneng atiku..
Dm                 Am
 setyaku.. mung sliramu..
Dm          Am
 rosoku.. mugo dadi rosomu..
          E
nggo ngobati roso sing wis suwe ono..

Reff :
 Am         Em
  kowe sing tak tresno..
 F        C
  tulung ojo lungo..
 Dm                  E
  bebarengan.. njogo roso..

 Am         Em
  kowe sing tak sayang..
 F        C
  tulung ojo ngilang..
   Dm                  E
 sesandingan.. tekan bebrayan..

Musik : Am F G C
                ho ooo..
        Dm Am       F    E
            ho ooo.. ho oo.. ooo..

Dm          Am
 tekamu.. gawe seneng atiku..
Dm                 Am
 setyaku.. mung sliramu..
Dm          Am
 rosoku.. mugo dadi rosomu..
          E
nggo ngobati roso sing wis suwe ono..

Reff :
 Am         Em
  kowe sing tak tresno..
 F        C
  tulung ojo lungo..
 Dm                  E
  bebarengan.. njogo roso..

 Am         Em
  kowe sing tak sayang..
 F        C
  tulung ojo ngilang..
   Dm                  E
 sesandingan.. tekan bebrayan..

 Am         Em
  kowe sing tak tresno..
 F        C
  tulung ojo lungo..
 Dm                  E
  bebarengan.. njogo roso..

 Am         Em
  kowe sing tak sayang..
 F        C
  tulung ojo ngilang..
   Dm                  E
 sesandingan.. tekan bebrayan..

Outro : Am F G C
        Dm Am F E..
                   Am
        kowe ojo lungo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm G A D
        Em Bm G F#..

Bm           F#m
 kelingan.. esem lan guyumu..
G              D            A
 gawe roso.. kangen ning atiku..
Bm                   F#m
 senadyan.. durung biso sesandingan..
G              D         A
 nanging ati.. wegah kelangan..

Em             Bm
 tekamu.. gawe seneng atiku..
Em                 Bm
 setyaku.. mung sliramu..
Em          Bm
 rosoku.. mugo dadi rosomu..
          F#
nggo ngobati roso sing wis suwe ono..

Reff :
 Bm         F#m
  kowe sing tak tresno..
 G        D
  tulung ojo lungo..
 Em                  F#
  bebarengan.. njogo roso..

 Bm         F#m
  kowe sing tak sayang..
 G        D
  tulung ojo ngilang..
   Em                  F#
 sesandingan.. tekan bebrayan..

Musik : Bm G A D
                ho ooo..
        Em Bm      G     F#
            ho ooo.. ho oo.. ooo..

Em          Bm
 tekamu.. gawe seneng atiku..
Em                 Bm
 setyaku.. mung sliramu..
Em          Bm
 rosoku.. mugo dadi rosomu..
          F#
nggo ngobati roso sing wis suwe ono..

Reff :
 Bm         F#m
  kowe sing tak tresno..
 G        D
  tulung ojo lungo..
 Em                  F#
  bebarengan.. njogo roso..

 Bm         F#m
  kowe sing tak sayang..
 G        D
  tulung ojo ngilang..
   Em                  F#
 sesandingan.. tekan bebrayan..

 Bm         F#m
  kowe sing tak tresno..
 G        D
  tulung ojo lungo..
 Em                  F#
  bebarengan.. njogo roso..

 Bm         F#m
  kowe sing tak sayang..
 G        D
  tulung ojo ngilang..
   Em                  F#
 sesandingan.. tekan bebrayan..

Outro : Bm G A D
        Em Bm G F#..
                   Bm
        kowe ojo lungo..

Chord Danang Effendi - Ojo Lungo


Lihat semua :
  • Chord Danang Effendi
  •