Kunci Gitar Liswan - Lungamu Alus

Transpose:
Intro : F G Am..

Am          F             G
kowe.. sing tak gadhang-gadhang
         C
biso sesandhing
     Dm                Am    
nggandheng roso.. nggandheng tresno
 F           E 
ora ono wong liyo..

Am          F            G
kowe.. sing tak sayang-sayang
        C
kudune eling
  Dm            Am
marang roso.. marang tresno
      F                E
jebul saiki.. malah ngeliyo..

Dm             Am
 elingono ndik semono..
 Dm                 Am
kudanan bareng ra dadi ngopo..
Dm             Am
 elingono ndik wingi-wingi..
  F                      E
gegojekan bareng.. nyatakke janji..

Reff :
 F    G       C G/B  Am
  aku ra kuat.. aku ora tahan..
 F        G                 C       C7
  nyawang sliramu nyandhing wong liyo..
 F    G          E      Am
  aku ra nyongko.. aku ora lilo..
     F            G          Am
 tresnamu pupus.. lungamu.. alus..

Musik : Am F G C
        Dm Am F E
        F G C
        Dm Am F G C
        Dm Am F E..

Am          F            G
kowe.. sing tak sayang-sayang
        C
kudune eling
  Dm            Am
marang roso.. marang tresno
      F                E
jebul saiki.. malah ngeliyo..

Dm             Am
 elingono ndik semono..
 Dm                 Am
kudanan bareng ra dadi ngopo..
Dm             Am
 elingono ndik wingi-wingi..
  F                         E
gegojekan bareng.. nyatakke janji..

Reff :
 F    G       C G/B  Am
  aku ra kuat.. aku ora tahan..
 F        G                 C       C7
  nyawang sliramu nyandhing wong liyo..
 F    G          E      Am
  aku ra nyongko.. aku ora lilo..
     F            G          Am
 tresnamu pupus.. lungamu.. alus..
 F G          Am
   lungamu.. alus..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Em..

Em          C             D
kowe.. sing tak gadhang-gadhang
         G
biso sesandhing
     Am                Em    
nggandheng roso.. nggandheng tresno
 C           B  
ora ono wong liyo..

Em          C            D
kowe.. sing tak sayang-sayang
        G
kudune eling
  Am            Em
marang roso.. marang tresno
      C                B
jebul saiki.. malah ngeliyo..

Am             Em
 elingono ndik semono..
 Am                 Em
kudanan bareng ra dadi ngopo..
Am             Em
 elingono ndik wingi-wingi..
  C                      B
gegojekan bareng.. nyatakke janji..

Reff :
 C    D       G D/F# Em
  aku ra kuat.. aku ora tahan..
 C        D                 G       G7
  nyawang sliramu nyandhing wong liyo..
 C    D          B      Em
  aku ra nyongko.. aku ora lilo..
     C            D          Em
 tresnamu pupus.. lungamu.. alus..

Musik : Em C D G
        Am Em C B
        C D G
        Am Em C D G
        Am Em C B..

Em          C            D
kowe.. sing tak sayang-sayang
        G
kudune eling
  Am            Em
marang roso.. marang tresno
      C                B
jebul saiki.. malah ngeliyo..

Am             Em
 elingono ndik semono..
 Am                 Em
kudanan bareng ra dadi ngopo..
Am             Em
 elingono ndik wingi-wingi..
  C                         B
gegojekan bareng.. nyatakke janji..

Reff :
 C    D       G D/F# Em
  aku ra kuat.. aku ora tahan..
 C        D                 G       G7
  nyawang sliramu nyandhing wong liyo..
 C    D          B      Em
  aku ra nyongko.. aku ora lilo..
     C            D          Em
 tresnamu pupus.. lungamu.. alus..
 C D          Em
   lungamu.. alus..

Chord Liswan - Lungamu Alus


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Liswan
  •