Kunci Gitar Liswan - Ngelus Dhada

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C E F Fm G..G7

     C            E
kumricik sworo tirto..
        Am        A
nambahi sepi swasono..
         Dm        A
kelingan sliramu semono
          G
sing nate nggandheng asto..
    Em          E
tumetes banyu moto
       Am        G
tumiba ono ing pipi..
        F                  G
eling janji sing kok khianati..
    G  G7
ho uwo..

    C         E
adheme wengi iki..
          Am           A
nganti tembus jroning ati..
      Dm        A
tanpo sliramu saiki
         G
sing ora ono ing sisi..
      Em          E
ra kroso wes sewindu
         Am    G
kowe ninggal tatu..
           F                  G
ning tresnaku tetap ra biso layu..

Reff :
 -G7        C         E         Am
  ngelus dhodo.. kok tegane sliramu..
           F         Em          Dm  G
 ninggal roso.. sing kok wenehke aku..
          Em       E             Am  G
 nangis kejer.. nandang loro bronto..
           F       G              Am  
 tresno muspro.. miber nong wong liyo..

Int. Am  G   F
        oo.. ho oo..
     Am   G     F    G
      ho..wo wo ho wo..

    C        E
adheme wengi iki..
          Am           A
nganti tembus jroning ati..
      Dm        A
tanpo sliramu saiki
         G
sing ora ono ing sisi..
      Em          E
ra kroso wes sewindu
         Am   G
kowe ninggal aku..
           F                  G
ning tresnaku tetap ra biso layu..
     G7
wo o ho..

Reff :
           C         E         Am
 ngelus dhodo.. kok tegane sliramu..
           F         Em          Dm  G
 ninggal roso.. sing kok wenehke aku..
          Em       E             Am  G
 nangis kejer.. nandang loro bronto..
           F       G               G
 tresno muspro.. miber nong wong liyo..

 G          C         E         Am  -Gm
 (ngelus dhodo.. kok tegane sliramu..)
           huwo.. uwoooo..
    -C     F         Em          Dm  G
 (ninggal roso.. sing kok wenehke aku..)
   ha aa.. hoo uwo uwoo..
          Em       E             Am  G
 (nangis kejer.. nandang loro bronto..)
  nangis kejer.. nandang loro bronto..
            E
 (tresno muspro..,
        hmm mmm..
    G               Am D F Fm
  miber nong wong liyo..)
                 hmmmm..
    -Em    Dm      G
 tresno muspro.. miber nong wong..
     Cmaj7
 liyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C# F F# F#m G#..G#7

     C#           F
kumricik sworo tirto..
        A#m       A#
nambahi sepi swasono..
         D#m       A#
kelingan sliramu semono
          G#
sing nate nggandheng asto..
    F#m          F
tumetes banyu moto
       A#m       G#
tumiba ono ing pipi..
        F#                 G#
eling janji sing kok khianati..
    G#  G#7
ho uwo..

    C#        F
adheme wengi iki..
          A#m          A#
nganti tembus jroning ati..
      D#m       A#
tanpo sliramu saiki
         G#
sing ora ono ing sisi..
      F#m          F
ra kroso wes sewindu
         A#m   G#
kowe ninggal tatu..
           F#                 G#
ning tresnaku tetap ra biso layu..

Reff :
 -G#7       C#        F         A#m
  ngelus dhodo.. kok tegane sliramu..
           F#        F#m          D#m  G#
 ninggal roso.. sing kok wenehke aku..
          F#m       F             A#m  G#
 nangis kejer.. nandang loro bronto..
           F#      G#            (A#m)
 tresno muspro.. miber nong wong liyo..

Int. A#m G#  F#
        oo.. ho oo..
     A#m  G#    F#   G#
      ho..wo wo ho wo..

    C#       F
adheme wengi iki..
          A#m          A#
nganti tembus jroning ati..
      D#m       A#
tanpo sliramu saiki
         G#
sing ora ono ing sisi..
      F#m          F
ra kroso wes sewindu
         A#m  G#
kowe ninggal aku..
           F#                 G#
ning tresnaku tetap ra biso layu..
     G#7
wo o ho..

Reff :
           C#        F         A#m
 ngelus dhodo.. kok tegane sliramu..
           F#        F#m          D#m  G#
 ninggal roso.. sing kok wenehke aku..
          F#m       F             A#m  G#
 nangis kejer.. nandang loro bronto..
           F#      G#              G#
 tresno muspro.. miber nong wong liyo..

 G#         C#        F         A#m -G#m
 (ngelus dhodo.. kok tegane sliramu..)
           huwo.. uwoooo..
    -C#    F#        F#m          D#m  G#
 (ninggal roso.. sing kok wenehke aku..)
   ha aa.. hoo uwo uwoo..
          F#m       F             A#m  G#
 (nangis kejer.. nandang loro bronto..)
  nangis kejer.. nandang loro bronto..
            F
 (tresno muspro..,
        hmm mmm..
    G#              A#m D# F# F#m
  miber nong wong liyo..)
                 hmmmm..
    -F#m    D#m     G#
 tresno muspro.. miber nong wong..
     C#maj7
 liyo..

Chord Liswan - Ngelus Dhada


Lihat semua :
  • Chord Liswan
  •