Kunci Gitar Nggantung Asmara - Cipt. Sandhidea (Liswan Ft. Liswati)

Transpose:
Intro : F G C -G/B Am
        Dm..G..

C                    F   -Em
mas.. piye iki sak tenane..
  Dm        E              Am
hubungane dewe.. kok koyok ngene..
   F         G        C   -G/B Am
mumpung.. saiki awake dewe ketemu..
  Dm                   G
tulong jelasno.. kepadaku.. ho oo..

C                      F            -Em
dek.. kahanan iki gawe bingung atiku..
Dm          E           Am
mbuh kenopo lambeku.. koyo membisu..
    F           G          C  -G/B Am
mungkin.. butuh wektu gawe awake dewe..
  Dm                G         C 
mikir jeru ning ngendi masalahe..

Int. F G C -G/B Am
     Dm G C..G/B

Reff :
 Am
 ning ojo ngedoh kang mas
      Em
 kowe soko sisihku..
      F         G              C
 aku ora ngadoh amung butuh wektu..

 C-G/B Am 
 a..   ku sing serba salah
      Em
 piye nglakoni polah..
          Dm            G      C
 tenangno pikirmu kabeh dudu salahmu..

Musik : Am..Em..F G C..
        Am..Em..F..C..

C                   F   -Em
mas.. piye iki saktenane..
  Dm        E              Am
hubungane dewe.. kok koyok ngene..
    F           G          C  -G/B Am
mungkin.. butuh wektu gawe awake dewe..
  Dm                G         C -G/B
mikir jeru ning ngendi masalahe..

Reff :
 Am
 ning ojo ngedoh kang mas
      Em
 kowe soko sisihku..
      F         G              C -G/B
 aku ora ngadoh amung butuh wektu..

   Am                 Em
 kudune tresno iki.. ora oleh mati..
             F          G       C
 ning tresno sejati ora kudu nduweni..

             Dm    G
 nggantung asmoro iki..
            C
 pancen nglarani ati..
          Dm  G
 yen kudu pisahan..
       C
 tetep dadi kekancan..
          Dm  G
 yen kudu bubaran..
     C
 ojo nganti musuhan..

          Dm  G
 yen kudu pisahan..
       C
 tetep dadi kekancan..
          Dm  G
 yen kudu bubaran..
     C
 ojo nganti musuhan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E A -E/G# F#m
        Bm..E..

A                    D   -C#m
mas.. piye iki sak tenane..
  Bm        C#             F#m
hubungane dewe.. kok koyok ngene..
   D         E        A   -E/G# F#m
mumpung.. saiki awake dewe ketemu..
  Bm                   E
tulong jelasno.. kepadaku.. ho oo..

A                      D            -C#m
dek.. kahanan iki gawe bingung atiku..
Bm          C#          F#m
mbuh kenopo lambeku.. koyo membisu..
    D           E          A  -E/G# F#m
mungkin.. butuh wektu gawe awake dewe..
  Bm                E         A 
mikir jeru ning ngendi masalahe..

Int. D E A -E/G# F#m
     Bm E A..E/G#

Reff :
 F#m
 ning ojo ngedoh kang mas
      C#m
 kowe soko sisihku..
      D         E              A
 aku ora ngadoh amung butuh wektu..

 A-E/G# F#m 
 a..    ku sing serba salah
      C#m
 piye nglakoni polah..
          Bm            E      A
 tenangno pikirmu kabeh dudu salahmu..

Musik : F#m..C#m..D E A..
        F#m..C#m..D..A..

A                   D   -C#m
mas.. piye iki saktenane..
  Bm        C#             F#m
hubungane dewe.. kok koyok ngene..
    D           E          A  -E/G# F#m
mungkin.. butuh wektu gawe awake dewe..
  Bm                E         A -E/G#
mikir jeru ning ngendi masalahe..

Reff :
 F#m
 ning ojo ngedoh kang mas
      C#m
 kowe soko sisihku..
      D         E              A  -E/G#
 aku ora ngadoh amung butuh wektu..

   F#m                C#m
 kudune tresno iki.. ora oleh mati..
             D          E       A
 ning tresno sejati ora kudu nduweni..

             Bm    E
 nggantung asmoro iki..
            A
 pancen nglarani ati..
          Bm  E
 yen kudu pisahan..
       A
 tetep dadi kekancan..
          Bm  E
 yen kudu bubaran..
     A
 ojo nganti musuhan..

          Bm  E
 yen kudu pisahan..
       A
 tetep dadi kekancan..
          Bm  E
 yen kudu bubaran..
     A
 ojo nganti musuhan..

Chord Nggantung Asmara - Cipt. Sandhidea (Liswan Ft. Liswati)


Lihat semua :
  • Chord Liswan
  • Chord Liswati
  •