Kunci Gitar Liswan - Sidane Rabi

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C F G G7..

C                Em
lho dik, kok ono undangan..
Am            Em
ning ngisor lawang..
    F         Dm
tak woco, tak sawang..
      G                 G7
jenengmu sing terpampang..

   C          Em
yo kaget, aku yo gelo..
   Am        Em
nompo kabar iki..
   F          Dm
ra nyono.. ra ngiro..
  G            C  G
kowe.. sidane rabi..

    Dm          Am
padahal aku wis nembung
      G              C
bapak ibuku wis nyengkuyung
      Dm
dino apik wis diitung
         G                 C
aku sing bingung.. malah ketikung..

Int. Dm G C..
     Dm G C C7

Reff :
         F         G
 lha kok kowe sido rabi..
       Em            Am
 nggelani sing tak lakoni..
       Dm
 aku lungo adoh paran..
          G             G7
 wis siap kanggo lamaran..

     F          G
 opo ora mbok regani..
         Em           Am
 pas pamitan ning arjosari..
     Dm
 sepakat nggawe janji..
        G                  (C)
 tekaku mbesuk.. awak dewe rabi..

Musik : C G Am Em
        F C F G..

    Dm          Am
padahal aku wis nembung
      G              C
bapak ibuku wis nyengkuyung
      Dm
dino apik wis diitung
         G                 C
aku sing bingung.. malah ketikung..

Int. Dm G C C7

Reff :
         F         G
 lha kok kowe sido rabi..
       Em            Am
 nggelani sing tak lakoni..
       Dm
 aku lungo adoh paran..
          G
 wis siap kanggo lamaran..

     F          G
 opo ora mbok regani..
         Em           Am
 pas pamitan ning arjosari..
     Dm
 sepakat nggawe janji..
        G     G7
 tekaku mbesuk..

         F         G
 lha kok kowe sido rabi..
       Em            Am
 nggelani sing tak lakoni..
       Dm
 aku lungo..
          G          G7
 wis siap kanggo lamaran..

     F          G
 opo ora mbok regani..
         Em       E Am
 pas pamitan ning arjosari..
     Dm                   Em
 sepakat nggawe janji.. huwo oo..
     Dm            F
 sepakat nggawe janji..
        E                  Am
 tekaku mbesuk.. awak dewe rabi..

Outro : F G G7

     C           G
sing abot dudu mengikhlaskan
       F            G
tapi teko ning resepsi..
       C
pernikahan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G D Em Bm
        C G C D D7..

G                Bm
lho dik, kok ono undangan..
Em            Bm
ning ngisor lawang..
    C         Am
tak woco, tak sawang..
      D                 D7
jenengmu sing terpampang..

   G          Bm
yo kaget, aku yo gelo..
   Em        Bm
nompo kabar iki..
   C          Am
ra nyono.. ra ngiro..
  D            G   D
kowe.. sidane rabi..

    Am          Em
padahal aku wis nembung
      D              G
bapak ibuku wis nyengkuyung
      Am
dino apik wis diitung
         D                 G
aku sing bingung.. malah ketikung..

Int. Am D G..
     Am D G G7

Reff :
         C         D
 lha kok kowe sido rabi..
       Bm            Em
 nggelani sing tak lakoni..
       Am
 aku lungo adoh paran..
          D             D7
 wis siap kanggo lamaran..

     C          D
 opo ora mbok regani..
         Bm           Em
 pas pamitan ning arjosari..
     Am
 sepakat nggawe janji..
        D                  (G)
 tekaku mbesuk.. awak dewe rabi..

Musik : G D Em Bm
        C G C D..

    Am          Em
padahal aku wis nembung
      D              G
bapak ibuku wis nyengkuyung
      Am
dino apik wis diitung
         D                 G
aku sing bingung.. malah ketikung..

Int. Am D G G7

Reff :
         C         D
 lha kok kowe sido rabi..
       Bm            Em
 nggelani sing tak lakoni..
       Am
 aku lungo adoh paran..
          D
 wis siap kanggo lamaran..

     C          D
 opo ora mbok regani..
         Bm           Em
 pas pamitan ning arjosari..
     Am
 sepakat nggawe janji..
        D     D7
 tekaku mbesuk..

         C         D
 lha kok kowe sido rabi..
       Bm            Em
 nggelani sing tak lakoni..
       Am
 aku lungo..
          D          D7
 wis siap kanggo lamaran..

     C          D
 opo ora mbok regani..
         Bm       B   Em
 pas pamitan ning arjosari..
     Am                   Bm
 sepakat nggawe janji.. huwo oo..
     Am            C
 sepakat nggawe janji..
        B                  Em
 tekaku mbesuk.. awak dewe rabi..

Outro : C D D7

     G           D
sing abot dudu mengikhlaskan
       C            D
tapi teko ning resepsi..
       G
pernikahan..

Chord Liswan - Sidane Rabi


Lihat semua :
  • Chord Liswan
  •