Kunci Gitar Dika Senu - Tresno Kowe

Transpose:
Intro : C..Em..F G C..G..

      C
ora salah nggonku ndugo
       Em
kowe bakal ngucap tresno
  F          G           C
bungahe roso ing njero dodo
 Dm          G     C          Am
aku tresno kowe, kowe tresno aku
  D                 G
tulus ing ati tanpo dipekso..

       C
kowe pacarku sing ayu
       Em
kowe pacarku sing lugu
   F               G         C
yo mung kowe sing iso ngisi atiku
 Dm         G           C          Am
aku bakal setyo, nganti tekaning pati
  Dm      G          C
selawase urip dadi siji..

Reff :
      F                        G
 janjiku arep nggawe bungahing atimu
         Em                         A     
 mergo kowe tansah nggawe bungahing atiku
             Dm                      G
 kroso adem ayem yen cedak karo sliramu
               C
 mergo kowe nompo aku kanthi opo anane..

      F
 sineksen lintang wengi
           G
 tumrap sumpah janji
           Em                     A
 bakal tak buktekno jroning urip iki
               Dm                       G
 Gusti kulo nyuwun pangestu lan pangeksani
                    C
 anggen kulo nglampahi..

Musik : F..G..Em..A..
        Dm..G..C..G..

       C
kowe pacarku sing ayu
       Em
kowe pacarku sing lugu
   F               G         C
yo mung kowe sing iso ngisi atiku
 Dm         G          C          Am
aku bakal setyo nganti tekaning pati
  Dm      G          C
selawase urip dadi siji..

Reff :
      F                        G
 janjiku arep nggawe bungahing atimu
         Em                         A     
 mergo kowe tansah nggawe bungahing atiku
             Dm                      G
 kroso adem ayem yen cedak karo sliramu
               C
 mergo kowe nompo aku kanthi opo anane..

      F
 sineksen lintang wengi
           G
 tumrap sumpah janji
           Em                     A
 bakal tak buktekno jroning urip iki
               Dm                       G
 Gusti kulo nyuwun pangestu lan pangeksani
                    C
 anggen kulo nglampahi..
(anggen kulo nglampahi..)

      F                        G
 janjiku arep nggawe bungahing atimu
         Em                        A     
 mergo kowe tansah gawe bungahing atiku
             Dm                      G
 kroso adem ayem yen cedak karo sliramu
               C
 mergo kowe nompo aku kanthi opo anane..
 (kanthi opo anane..)

      F
 sineksen lintang wengi
           G
 tumrap sumpah janji (tumrap sumpah janji)
           Em                     A
 bakal tak buktekno jroning urip iki
               Dm                       G
 Gusti kulo nyuwun pangestu lan pangeksani
                    C
 anggen kulo nglampahi..

Outro : F..G..C..


Catatan :
Original chord dari "B".
Gunakan fitur transpose tanda panah di atas,
Atau pakai yang di bawah ini.
Berikut jika kita pakai capo di fret 4.

Intro : G..Bm..C D G..D..

      G
ora salah nggonku ndugo
       Bm
kowe bakal ngucap tresno
  C          D           G
bungahe roso ing njero dodo
 Am          D     G          Em
aku tresno kowe, kowe tresno aku
  A                 D
tulus ing ati tanpo dipekso..

       G
kowe pacarku sing ayu
       Bm
kowe pacarku sing lugu
   C               D         G
yo mung kowe sing iso ngisi atiku
 Am         D           G          Em
aku bakal setyo, nganti tekaning pati
  Am      D          G
selawase urip dadi siji..

Reff :
      C                        D
 janjiku arep nggawe bungahing atimu
         Bm                         E      
 mergo kowe tansah nggawe bungahing atiku
             Am                      D
 kroso adem ayem yen cedak karo sliramu
               G
 mergo kowe nompo aku kanthi opo anane..

      C
 sineksen lintang wengi
           D
 tumrap sumpah janji
           Bm                     E
 bakal tak buktekno jroning urip iki
               Am                       D
 Gusti kulo nyuwun pangestu lan pangeksani
                    G
 anggen kulo nglampahi..

Musik : C..D..Bm..E..
        Am..D..G..D..

       G
kowe pacarku sing ayu
       Bm
kowe pacarku sing lugu
   C               D         G
yo mung kowe sing iso ngisi atiku
 Am         D          G          Em
aku bakal setyo nganti tekaning pati
  Am      D          G
selawase urip dadi siji..

Reff :
      C                        D
 janjiku arep nggawe bungahing atimu
         Bm                         E      
 mergo kowe tansah nggawe bungahing atiku
             Am                      D
 kroso adem ayem yen cedak karo sliramu
               G
 mergo kowe nompo aku kanthi opo anane..

      C
 sineksen lintang wengi
           D
 tumrap sumpah janji
           Bm                     E
 bakal tak buktekno jroning urip iki
               Am                       D
 Gusti kulo nyuwun pangestu lan pangeksani
                    G
 anggen kulo nglampahi..
(anggen kulo nglampahi..)

      C                        D
 janjiku arep nggawe bungahing atimu
         Bm                        E      
 mergo kowe tansah gawe bungahing atiku
             Am                      D
 kroso adem ayem yen cedak karo sliramu
               G
 mergo kowe nompo aku kanthi opo anane..
 (kanthi opo anane..)

      C
 sineksen lintang wengi
           D
 tumrap sumpah janji (tumrap sumpah janji)
           Bm                     E
 bakal tak buktekno jroning urip iki
               Am                       D
 Gusti kulo nyuwun pangestu lan pangeksani
                    G
 anggen kulo nglampahi..

Outro : C..D..G..
Facebook
Twitter

Chord Dika Senu - Tresno Kowe


Lihat semua :
  • Chord Dika Senu
  • Chord Lagu Jawa
  •