Kunci Gitar Ichwan Cekli - Kadong Tresno

Transpose:
Intro : G C G
        G C D..

G                    C
sing tak tresnani malah nglarani ati
D                         G
 opo kowe ra eleng marang janjimu kuwi
Em                             Am
 ati sing kadong tresno ra iso nggolek ganti
   C                        D
yo mung kowe sing ono ning ati..

    G                 C
senajan keloro-loro nanging ora tak roso
D                    G
 kalah karo tresnoku marang slirahmu
Em                     Am
 sampek mbrebes mili banyune mripatku
      C                D
eleng esemmu seneng atiku..

Reff :
            Em                 C
 aku kadong tresno, aku kadong tresno..
 D                      G      D
  senajan batinku tok gawe loro..
  Em                C
 aku tetep tresno, aku tetep tresno..
 D                      G
  senajan kowe wes karo wong liyo..

      Am
 suwe ora ketemu..
        Em
 kowe moleh tekan lungomu..
   Am           D          G
 nanging kowe malah lali karo aku..

       Am
 tak cobo nglalekake..
       Em
 jenengmu soko atiku..
         Am       D            G
 nanging ra iso malah kelingan slirahmu..

Musik : Em..C..D..G..
        Am..Em..Am D G..D..

    G                 C
senajan keloro-loro nanging ora tak roso
D                    G
 kalah karo tresnoku marang slirahmu
Em                     Am
 sampek mbrebes mili banyune mripatku
      C                D
eleng esemmu seneng atiku..

Reff :
            Em                 C
 aku kadong tresno, aku kadong tresno..
 D                      G      D
  senajan batinku tok gawe loro..
  Em                C
 aku tetep tresno, aku tetep tresno..
 D                      G
  senajan kowe wes karo wong liyo..

  Em                 C
 aku kadong tresno, aku kadong tresno..
 D                      G      D
  senajan batinku tok gawe loro..
  Em                C
 aku tetep tresno, aku tetep tresno..
 D                      G
  senajan kowe wes karo wong liyo..

      Am
 suwe ora ketemu..
        Em
 kowe moleh tekan lungomu..
   Am           D          G
 nanging kowe malah lali karo aku..

       Am
 tak cobo nglalekake..
       Em
 jenengmu soko atiku..
         Am       D            G
 nanging ra iso malah kelingan slirahmu..
         Am       D            G
 nanging ra iso malah kelingan slirahmu..

Outro : G..

Chord Ichwan Cekli - Kadong Tresno


Lihat semua :
  • Chord Ichwan Cekli
  • Chord Lagu Jawa
  •