Kunci Gitar Sakral Tali Asmoro - Triningsih

Transpose:
Intro : Am...
        Am Dm E Am
        F Dm B E..

Am                 Em
setan demit gentayangan..
Dm                Am
ewangono aku sing nandang kasmaran..
Am                    Em
sing tak gayuh adoh tenan..
Dm                Am
soyo suwe angel tenan..

Am                  Em
sukmo sejatine sing tak tresno..
Dm                       Am
tansah ngroso neng sakjroning dodo..
Dm                Am
pucuke asmoro wes tak gowo..
      F                         E
lantaran montro jiwo rogo mikat sukmo..

Reff :
     Am                     Dm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     G                  C
 lelakon.. lampahing srono..
       F              Dm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        E                 Am
 taline asmoro.. tekane pati..

 Am                Dm
 adus doso tak lakoni..
         G              C
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 F               Dm
 duh gusti aku luput ati..
         E                     Am
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

Musik : Dm Am E Am
        F Dm F E..
        F Dm F E..
        F Am E Am E..

Am                 Em
setan demit gentayangan..
Dm                Am
ewangono aku sing nandang kasmaran..
Am                    Em
sing tak gayuh adoh tenan..
Dm                Am
soyo suwe angel tenan..

Am                  Em
sukmo sejatine sing tak tresno..
Dm                       Am
tansah ngroso neng sakjroning dodo..
Dm                Am
pucuke asmoro wes tak gowo..
      F                         E
lantaran montro jiwo rogo mikat sukmo..

Reff :
     Am                     Dm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     G                  C
 lelakon.. lampahing srono..
       F              Dm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        E                 Am
 taline asmoro.. tekane pati..

 Am                Dm
 adus doso tak lakoni..
         G              C
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 F               Dm
 duh gusti aku luput ati..
         E                     Am
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

     Am                     Dm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     G                  C
 lelakon.. lampahing srono..
       F              Dm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        E                 Am
 taline asmoro.. tekane pati..

 Am                Dm
 adus doso tak lakoni..
         G              C
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 F               Dm
 duh gusti aku luput ati..
         E                    (Am)
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

Outro : Am Em Dm C F E..
        Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m...
        F#m Bm C# F#m
        D Bm G# C#..

F#m                C#m
setan demit gentayangan..
Bm                F#m
ewangono aku sing nandang kasmaran..
F#m                   C#m
sing tak gayuh adoh tenan..
Bm                F#m
soyo suwe angel tenan..

F#m                 C#m
sukmo sejatine sing tak tresno..
Bm                       F#m
tansah ngroso neng sakjroning dodo..
Bm                F#m
pucuke asmoro wes tak gowo..
      D                         C#
lantaran montro jiwo rogo mikat sukmo..

Reff :
     F#m                    Bm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     E                  A
 lelakon.. lampahing srono..
       D              Bm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        C#                F#m
 taline asmoro.. tekane pati..

 F#m               Bm
 adus doso tak lakoni..
         E              A
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 D               Bm
 duh gusti aku luput ati..
         C#                    F#m
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

Musik : Bm F#m C# F#m
        D Bm D C#..
        D Bm D C#..
        D F#m C# F#m C#..

F#m                C#m
setan demit gentayangan..
Bm                F#m
ewangono aku sing nandang kasmaran..
F#m                   C#m
sing tak gayuh adoh tenan..
Bm                F#m
soyo suwe angel tenan..

F#m                 C#m
sukmo sejatine sing tak tresno..
Bm                       F#m
tansah ngroso neng sakjroning dodo..
Bm                F#m
pucuke asmoro wes tak gowo..
      D                         C#
lantaran montro jiwo rogo mikat sukmo..

Reff :
     F#m                    Bm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     E                  A
 lelakon.. lampahing srono..
       D              Bm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        C#                F#m
 taline asmoro.. tekane pati..

 F#m               Bm
 adus doso tak lakoni..
         E              A
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 D               Bm
 duh gusti aku luput ati..
         C#                    F#m
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

     F#m                    Bm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     E                  A
 lelakon.. lampahing srono..
       D              Bm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        C#                F#m
 taline asmoro.. tekane pati..

 F#m               Bm
 adus doso tak lakoni..
         E              A
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 D               Bm
 duh gusti aku luput ati..
         C#                   (F#m)
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

Outro : F#m C#m Bm A D C#..
        F#m
Facebook
Twitter

Chord Sakral Tali Asmoro - Triningsih


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Triningsih
  •