Kunci Gitar Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am Dm F G
        E Em F Fm

C         Fm
amung sepisan
 Am              D
urip ning ndunyo iki
    F            G
kanggo mbuktekno tresnaku..

C              Fm
panggah tak tompo
   Am       D
perlakuanmu sing olo
   F          G
njero batinku kesikso..

F#m     F           Em
 nadyan abot ngertekno
 Am             Dm          
awakmu sing tak tresnani
G          C
 mblenjani janji..
        F#m   F            Em
kurang opo.. aku neng sliramu
 Am          Dm    G       C
ora menghargai.. karo usahaku..

Int. F C D# G

Reff :
      F
 aku ora popo
           C
 nglilakno we lungo
           Dm        G 
 mbrebes mili kuat batin
         C  C7
 ikhlas ati..

            F
 koe raperduli
   E        Am     G      D
 karo perjuanganku sing tulus
      Dm         G
 ming dinggo awakmu..

Musik : F G Em Am D G
        F G Em Am D G

C         Fm
amung sepisan
 Am              D
urip ning ndunyo iki
    F            G
kanggo mbuktekno tresnaku..

C              Fm
panggah tak tompo
   Am       D
perlakuanmu sing olo
   F          G
njero batinku kesikso..

F#m     F           Em
 nadyan abot ngertekno
 Am             Dm          
awakmu sing tak tresnani
G          C
 mblenjani janji..
        F#m   F            Em
kurang opo.. aku neng sliramu
 Am          Dm    G       C
ora menghargai.. karo usahaku..

Int. F C D# G

Reff :
      F
 aku ora popo
           C
 nglilakno we lungo
           Dm        G 
 mbrebes mili kuat batin
         C C7
 ikhlas ati..

            F
 koe raperduli
   E        Am     G      D
 karo perjuanganku sing tulus
      Dm         G
 ming dinggo awakmu..

         F
 senajan nggo dolanan
             C
 tresno sing tenanan
         Dm
 milih dee demi
   G              C
 duwit sing mok sayang..

                 F
 karma trus berputar
  E          Am   D
 aku wes ora berharap
     Dm      G      C
 wes cukup semene sayang..
     F       G      C     Fm C
 wes cukup semene.. sayang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm Em G A
        F# F#m G Gm

D         Gm
amung sepisan
 Bm              E
urip ning ndunyo iki
    G            A
kanggo mbuktekno tresnaku..

D              Gm
panggah tak tompo
   Bm       E
perlakuanmu sing olo
   G          A
njero batinku kesikso..

G#m     G           F#m
 nadyan abot ngertekno
 Bm             Em          
awakmu sing tak tresnani
A          D
 mblenjani janji..
        G#m   G            F#m
kurang opo.. aku neng sliramu
 Bm          Em    A       D
ora menghargai.. karo usahaku..

Int. G D F A

Reff :
      G
 aku ora popo
           D
 nglilakno we lungo
           Em        A  
 mbrebes mili kuat batin
         D  D7
 ikhlas ati..

            G
 koe raperduli
   F#       Bm    -A      E
 karo perjuanganku sing tulus
      Em         A
 ming dinggo awakmu..

Musik : G A F#m Bm E A
        G A F#m Bm E A

D         Gm
amung sepisan
 Bm              E
urip ning ndunyo iki
    G            A
kanggo mbuktekno tresnaku..

D              Gm
panggah tak tompo
   Bm       E
perlakuanmu sing olo
   G          A
njero batinku kesikso..

G#m     G           F#m
 nadyan abot ngertekno
 Bm             Em          
awakmu sing tak tresnani
A          D
 mblenjani janji..
        G#m   G            F#m
kurang opo.. aku neng sliramu
 Bm          Em    A       D
ora menghargai.. karo usahaku..

Int. G D F A

Reff :
      G
 aku ora popo
           D
 nglilakno we lungo
           Em        A  
 mbrebes mili kuat batin
         D D7
 ikhlas ati..

            G
 koe raperduli
   F#       Bm    -A      E
 karo perjuanganku sing tulus
      Em         A
 ming dinggo awakmu..

         G
 senajan nggo dolanan
             D
 tresno sing tenanan
         Em
 milih dee demi
   A              D
 duwit sing mok sayang..

                 G
 karma trus berputar
  F#         Bm   E
 aku wes ora berharap
     Em      A      D
 wes cukup semene sayang..
     G       A      D     Gm D
 wes cukup semene.. sayang..
Facebook
Twitter

Chord Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo


Lihat semua :
  • Chord Tegar Soekamtohs
  •