Kunci Gitar Arif Khusen - Sosrodilogo Dadi Saksi Chord Dasar

Transpose:
Intro : C Em Am A
        Dm A G..
        C G Am A
        F Em G..

C         Em         Am A
jembatan iki dadi saksi..
  Dm                    G
nalikane kowe ngelarani ati..
      Em                 A
wis tatag ati iki dinggo dolanan..
 Dm                       G
aku weruh kowe gandeng ro liyane..

C         Em          Am
janjimu biyen rabakal ninggalne aku..
  F                     G
bene bebarengan terus selawase..
    Em                 A
masio aku iki gurung biso mbahagiakne..
      Dm                  G
ning atiku raono sing liyane..

Reff :
  F      G           Em     Am
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Dm      G         C
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  F         G              Em       Am
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Dm       G          C
 matur suwun.. aku pamit bali..

Musik : Em..Am..F G C..
        Em..Am..F G C G

C         Em          Am
janjimu biyen rabakal ninggalne aku..
  F                     G
bene bebarengan terus selawase..
    Em                 A
masio aku iki gurung biso mbahagiakne..
      Dm                  G
ning atiku raono sing liyane..

Reff :
  F      G           Em     Am
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Dm      G         C
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  F         G              Em       Am
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Dm       G          C
 matur suwun.. aku pamit bali..

  F      G           Em     Am
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Dm      G         C
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  F         G              Em       Am
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Dm       G          C
 matur suwun.. aku pamit bali..
          F        G             C
 jembatan sosrodilogo ninggal janji..
          F        G          C
 jembatan sosrodilogo dadi saksi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm Em E
        Am E D..
        G D Em E
        C Bm D..

G         Bm         Em E
jembatan iki dadi saksi..
  Am                    D
nalikane kowe ngelarani ati..
      Bm                 E
wis tatag ati iki dinggo dolanan..
 Am                       D
aku weruh kowe gandeng ro liyane..

G         Bm          Em
janjimu biyen rabakal ninggalne aku..
  C                     D
bene bebarengan terus selawase..
    Bm                 E
masio aku iki gurung biso mbahagiakne..
      Am                  D
ning atiku raono sing liyane..

Reff :
  C      D           Bm     Em
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Am      D         G
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  C         D              Bm       Em
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Am       D          G
 matur suwun.. aku pamit bali..

Musik : Bm..Em..C D G..
        Bm..Em..C D G D

G         Bm          Em
janjimu biyen rabakal ninggalne aku..
  C                     D
bene bebarengan terus selawase..
    Bm                 E
masio aku iki gurung biso mbahagiakne..
      Am                  D
ning atiku raono sing liyane..

Reff :
  C      D           Bm     Em
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Am      D         G
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  C         D              Bm       Em
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Am       D          G
 matur suwun.. aku pamit bali..

  C      D           Bm     Em
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Am      D         G
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  C         D              Bm       Em
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Am       D          G
 matur suwun.. aku pamit bali..
          C        D             G
 jembatan sosrodilogo ninggal janji..
          C        D          G
 jembatan sosrodilogo dadi saksi..
Facebook
Twitter

Chord Arif Khusen - Sosrodilogo Dadi Saksi


Lihat semua :
  • Chord Arif Khusen
  • Chord Lagu Jawa
  •