Kunci Gitar Mrs. RN - Tansah Ngancani

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C..Em..F G C..
        C..Em..F G C..

C             G
kowe sing tak jogo
Am             Em
tansah tak tresno..
F       C
aku ora bakal lungo
G
soko siro..

C       G
esemmu agawe
Am          Em
tentrem rasane
F          C
endahe srengenge sore
  G
semanis parase..

*)
   F            G
panyuwunku mung siji
         C         Am
nyanding kowe tekaning pati
    F
sak dowone urip iki
    G
aku tansah ngancani..

Reff:
 Am
 duh kembang ati
          Em
 tresnamu tulus ing ati
     F          G
 ora tak lali-lali
         C
 janjimu tulus lan suci..

 Am
 duh angin sore
         Em
 elingno marang slirane
     F
 aku ning kene
        G        C
 tansah ngenteni kowe..

Musik : C..Em..F G C..
        C..Em..F G C..

*)
   F            G
panyuwunku mung siji
         C         Am
nyanding kowe tekaning pati
    F
sak dowone urip iki
    G
aku tansah ngancani..

Reff:
 Am
 duh kembang ati
          Em
 tresnamu tulus ing ati
     F          G
 ora tak lali-lali
         C
 janjimu tulus lan suci..

 Am
 duh angin sore
         Em
 elingno marang slirane
     F
 aku ning kene
        G        C
 tansah ngenteni kowe..

 Am
 duh kembang ati
          Em
 tresnamu tulus ing ati
     F          G
 ora tak lali-lali
         C
 janjimu tulus lan suci..

 Am
 duh angin sore
         Em
 elingno marang slirane
     F
 aku ning kene
        G        C
 tansah ngenteni kowe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C#..Fm..F# G# C#..
        C#..Fm..F# G# C#..

C#            G#
kowe sing tak jogo
A#m            Fm
tansah tak tresno..
F#      C#
aku ora bakal lungo
G#
soko siro..

C#      G#
esemmu agawe
A#m         Fm
tentrem rasane
F#         C#
endahe srengenge sore
  G#
semanis parase..

*)
   F#           G#
panyuwunku mung siji
         C#        A#m
nyanding kowe tekaning pati
    F#
sak dowone urip iki
    G#
aku tansah ngancani..

Reff:
 A#m
 duh kembang ati
          Fm
 tresnamu tulus ing ati
     F#         G#
 ora tak lali-lali
         C#
 janjimu tulus lan suci..

 A#m
 duh angin sore
         Fm
 elingno marang slirane
     F#
 aku ning kene
        G#       C#
 tansah ngenteni kowe..

Musik : C#..Fm..F# G# C#..
        C#..Fm..F# G# C#..

*)
   F#           G#
panyuwunku mung siji
         C#        A#m
nyanding kowe tekaning pati
    F#
sak dowone urip iki
    G#
aku tansah ngancani..

Reff:
 A#m
 duh kembang ati
          Fm
 tresnamu tulus ing ati
     F#         G#
 ora tak lali-lali
         C#
 janjimu tulus lan suci..

 A#m
 duh angin sore
         Fm
 elingno marang slirane
     F#
 aku ning kene
        G#       C#
 tansah ngenteni kowe..

 A#m
 duh kembang ati
          Fm
 tresnamu tulus ing ati
     F#         G#
 ora tak lali-lali
         C#
 janjimu tulus lan suci..

 A#m
 duh angin sore
         Fm
 elingno marang slirane
     F#
 aku ning kene
        G#       C#
 tansah ngenteni kowe..
Facebook
Twitter

Chord Mrs. RN - Tansah Ngancani


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Mrs. RN
  •