Kunci Gitar Wirit Wijaya - Ikhlas (Dalan Kauman) Ft. Sherly Ulvia Chord Dasar

Transpose:
Intro : C D Bm Em
        Am..D..

C    D        G
 opo dudu jodone..
C         D        G
 mbendino tukaran ae..
C        D         Bm        Em
 masalah sepele ngopo dadi gedhe..
     Am
opo aku kurang sabar..
      D
opo kowe sing ra sadar..

C            D       G 
 mben mbengi raiso turu..
C        D       G
 mikirno kelakuanmu..
C         D    -C   Bm         Em
 mbendino nggarai beban fikiranku..
       Am
ketok awak iki tegar..
           D
nanging njeroane ambyar.. ho oooo..

Reff :
  C         D
 opo ra kelingan
            Bm      Em
 mbiyen pas mudune udan..
        Am          D
 aku ro kowe kejenggreng
              G
 neng pinggir dalan kauman..

  C         D
 opo ra kelangan
    -C  Bm      Em
 yen saiki aku ilang..
          Am
 wes iklasno kabeh..
          D
 wes iklasno kabeh..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C Cm Bm Em
        Am..D..(D7)

C           D       G 
(mben wengi raiso turu..)
C        D       G
(mikirno kelakuanmu..)
C         D    -C   Bm         Em
(mbendino nggarai beban fikiranku..)
        Am
(ketok awak iki tegar..)
            D
(nanging njeroane ambyar..)

Reff :
  C         D
 opo ra kelingan
            Bm      Em
 mbiyen pas mudune udan..
        Am          D
 aku ro kowe kejenggreng
              G
 neng pinggir dalan kauman..

  C         D
 opo ra kelangan
        Bm      Em
 yen saiki aku ilang..
          Am
 wes iklasno kabeh..
          D
 wes iklasno kabeh..

  C          D
(aku seh kelingan)
            Bm      Em
(mbiyen pas mudune udan..)
        Am          D
(aku ro kowe kejenggreng)
              G        G7
(neng pinggir dalan kauman..)

  C           D
(aku ncen kelangan)
        Bm       Em
(yen saiki kowe ilang..)
          Am
(tak iklasne kabeh..)
          D       E A
(tak iklasne kabeh..)

  D         E
 opo ra kelingan
            C#m     F#m
 mbiyen pas mudune udan..
        Bm          E
 aku ro kowe kejenggreng
              A
 neng pinggir dalan kauman..

  D         E
 opo ra kelangan
        C#m     F#m
 yen saiki aku ilang..
          Bm           C#m
 wes iklasno kabeh.. huwouwo woooo..
          Bm            E
(wes iklasno kabeh.. houwoo..)

Outro : D C#m D F A
       oo..
Facebook
Twitter

Chord Wirit Wijaya - Ikhlas (Dalan Kauman) Ft. Sherly Ulvia


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Sherly Ulvia
  • Chord Wirit Wijaya
  •