Kunci Gitar Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi

Transpose:
Intro : C G F C G..

C        G              Am
 tak enteni kowe ning kene re
F       Em              Dm
 ning taman bendung klambu kene
F       G
 purwodadi kotane
Em         A
 sing dadi sak nyatane
Dm         G            C 
 nanging kowe wis blenjani..

Int. F Em Dm C G

   C            G        Am
pancen abot ninggalke purwodadi
  Dm         A              Dm
kota kebak kenangan ning njero ati
    Em       A         Dm
senajan aku ora biso duweni
        G
nanging sliramu.. tak eling-eling..
C            G           C
nganti.. tumekaning sak iki..

         F           G
tansah dadi.. roso tresno
       C
kang sejati..
F                G
wis pancen.. tak tekati
         Em        Am
nunggu kamu sampai nanti
     Dm             G        C
roso tresno.. ora biso.. diwatesi..

Reff :
 G 
 nanging nyatane
          F             C
 nganti seprene nggonku ngenteni
         Em              F
 kabarmu mung koyo sumiliring
         Bb  G
 angin sore..

 F          G
 mung adem-adem wae
 Em            A
 wis lali karo janjine
         Dm          G         C
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..

Musik : C G Am G
        F C Dm G
        F..Em..F..G.. 
            haaa..haaa..huuuu..

C         G      Am
 tak tompone pacoban iki
F           Em       Dm
 cukup mung aku sing ngalami
F       G
 aku ikhlas lan trimo
Em      A
 kowe cidro ing janji
Dm       G           C
 bendung klambu jadi saksi..

Reff :
 G 
 nanging nyatane
          F             C
 nganti seprene nggonku ngenteni
         Em              F
 kabarmu mung koyo sumiliring
         Bb G
 angin sore..

 F          G
 mung adem-adem wae
 Em            A
 wis lali karo janjine
         Dm          G          C
 biyen jare..rabakal ninggalke aku
         F           G          C
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..
         F           G
 biyen jare..rabakal ninggalke
 F    Fm       C
  aku.. hu u uuu..


chord tela
 ||===ORIGINAL CHORD===||

Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi

Intro : A E D A E..

A        E              F#m
 tak enteni kowe ning kene re
D       C#m             Bm
 ning taman bendung klambu kene
D       E
 purwodadi kotane
C#m        F#
 sing dadi sak nyatane
Bm         E            A  
 nanging kowe wis blenjani..

Int. D C#m Bm A E

   A            E        F#m
pancen abot ninggalke purwodadi
  Bm         F#             Bm
kota kebak kenangan ning njero ati
    C#m      F#        Bm
senajan aku ora biso duweni
        E
nanging sliramu.. tak eling-eling..
A            E           A
nganti.. tumekaning sak iki..

         D           E
tansah dadi.. roso tresno
       A
kang sejati..
D                E
wis pancen.. tak tekati
         C#m       F#m
nunggu kamu sampai nanti
     Bm             E        A
roso tresno.. ora biso.. diwatesi..

Reff :
 E 
 nanging nyatane
          D             A
 nganti seprene nggonku ngenteni
         C#m             D
 kabarmu mung koyo sumiliring
         G  E
 angin sore..

 D          E
 mung adem-adem wae
 C#m           F#
 wis lali karo janjine
         Bm          E         A
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..

Musik : A E F#m E
        D A Bm E
        D..C#m..D..E..
            haaa..haaa..huuuu..

A         E      F#m
 tak tompone pacoban iki
D           C#m      Bm
 cukup mung aku sing ngalami
D       E
 aku ikhlas lan trimo
C#m     F#
 kowe cidro ing janji
Bm       E           A
 bendung klambu jadi saksi..

Reff :
 E 
 nanging nyatane
          D             A
 nganti seprene nggonku ngenteni
         C#m             D
 kabarmu mung koyo sumiliring
         G  E
 angin sore..

 D          E
 mung adem-adem wae
 C#m           F#
 wis lali karo janjine
         Bm          E          A
 biyen jare..rabakal ninggalke aku
         D           E          A
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..
         D           E
 biyen jare..rabakal ninggalke
 D    Dm       A
  aku.. hu u uuu..
Facebook
Twitter

Chord Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  •