Kunci Gitar Ki Eko Prisdianto - Iklasing Ati

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am F G Am
        Am F G Am
        F G Am

Am       F
sawetoro suwe
G            Am
nggone pepisahan..
    Am        F
tak roso sliramu
     G            Am
wes ono sing nduweni..

G
ora perlu ngerti
     Am
roso kangen ning atiku
G
senadyan abot
        Am
mesti bakal tak lakoni
     F       G           Am
roso tresno iki, kok blenjani..

Int. F G C-Bm-Am-G
     F G Am..

Reff :
 C
 nangis batin iki
     G
 yen keprungu sliramu
 Dm
 roso sing tak jogo
       Am
 jebul kok gawe loro
 C
 wes ora ono
      G
 gambaran roso tresno
 Dm
 iklasing ati
         E           Am
 mreng garising.. Gusti..

Musik : Am F G Am
        Am F G Am
        F G Am

Am       F
sawetoro suwe
G            Am
nggone pepisahan..
    Am        F
tak roso sliramu
     G            Am
wes ono sing nduweni..

G
ora perlu ngerti
     Am
roso kangen ning atiku
G
senadyan abot
        Am
mesti bakal tak lakoni
     F       G           Am
roso tresno iki, kok blenjani..

Int. F G C-Bm-Am-G
     F G Am..

Reff :
 C
 nangis batin iki
     G
 yen keprungu sliramu
 Dm
 roso sing tak jogo
       Am
 jebul kok gawe loro
 C
 wes ora ono
      G
 gambaran roso tresno
 Dm
 iklasing ati
         E           Am
 mreng garising.. Gusti..

 C
 nangis batin iki
     G
 yen keprungu sliramu
 Dm
 roso sing tak jogo
       Am
 jebul kok gawe loro
 C
 wes ora ono
      G
 gambaran roso tresno
 Dm
 iklasing ati
         E           Am
 mreng garising.. Gusti..

Outro : F G Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm G# Bb Cm
        Cm G# Bb Cm
        G# Bb Cm

Cm       G#
sawetoro suwe 
Bb           Cm
nggone pepisahan..
    Cm        G#
tak roso sliramu 
     Bb           Cm
wes ono sing nduweni..

Bb
ora perlu ngerti 
     Cm
roso kangen ning atiku
Bb
senadyan abot 
        Cm
mesti bakal tak lakoni
     G#      Bb          Cm
roso tresno iki, kok blenjani..

Int. G# Bb D#-Dm-Cm-Bb
     G# Bb Cm..

Reff :
 D#
 nangis batin iki 
     Bb
 yen keprungu sliramu
 Fm
 roso sing tak jogo 
       Cm
 jebul kok gawe loro
 D#
 wes ora ono 
      Bb
 gambaran roso tresno
 Fm
 iklasing ati 
         G           Cm
 mreng garising.. Gusti..

Musik : Cm G# Bb Cm
        Cm G# Bb Cm
        G# Bb Cm

Cm       G#
sawetoro suwe 
Bb           Cm
nggone pepisahan..
    Cm        G#
tak roso sliramu 
     Bb           Cm
wes ono sing nduweni..

Bb
ora perlu ngerti 
     Cm
roso kangen ning atiku
Bb
senadyan abot 
        Cm
mesti bakal tak lakoni
     G#      Bb          Cm
roso tresno iki, kok blenjani..

Int. G# Bb D#-Dm-Cm-Bb
     G# Bb Cm..

Reff :
 D#
 nangis batin iki 
     Bb
 yen keprungu sliramu
 Fm
 roso sing tak jogo 
       Cm
 jebul kok gawe loro
 D#
 wes ora ono 
      Bb
 gambaran roso tresno
 Fm
 iklasing ati 
         G           Cm
 mreng garising.. Gusti..

 D#
 nangis batin iki 
     Bb
 yen keprungu sliramu
 Fm
 roso sing tak jogo 
       Cm
 jebul kok gawe loro
 D#
 wes ora ono 
      Bb
 gambaran roso tresno
 Fm
 iklasing ati 
         G           Cm
 mreng garising.. Gusti..

Outro : G# Bb Cm

Chord Ki Eko Prisdianto - Iklasing Ati


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  •