Kunci Gitar Luluk Darara - Mung Isun

Transpose:
Intro : Em C D Em
        Em C D Em

Em                    D
mung isun hang biso.. nambani..
        Am
kangene riko..
Em                   D
yong isun panggone.. sendenan..
       Am
welase riko..

       Em     D    Am
sing kiro.. riko.. biso..
     Em       D      C.. C-D Em..
adoh nyang.. awak.. isun..

Reff :
 Em            D
 sing keneng dipenggak..
 Am         Em
 riko nyang isun..
 Em      D       Am         Em
 masio leleran.. welas hang ono..
 Em         D      Am      Em
 koyo tah segoro.. lan pesisire..
 Em           D     Am        Em
 sing bakalan ono.. pisah pisahe..

Musik : C D Em..

Em                    D
mung isun hang biso.. nambani..
        Am
kangene riko..
Em                   D
yong isun panggone.. sendenan..
       Am
welase riko..

       Em     D    Am
sing kiro.. riko.. biso..
     Em       D      C.. C-D
adoh nyang.. awak.. isun..

Reff :
 Em            D
 sing keneng dipenggak..
 Am         Em
 riko nyang isun..
 Em      D       Am         Em
 masio leleran.. welas hang ono..
 Em         D      Am      Em
 koyo tah segoro.. lan pesisire..
 Em           D     Am        Em
 sing bakalan ono.. pisah pisahe..

 Em            D
 sing keneng dipenggak..
 Am         Em
 riko nyang isun..
 Em      D       Am         Em
 masio leleran.. welas hang ono..
 Em         D      Am      Em
 koyo tah segoro.. lan pesisire..
 Em           D     Am        Em
 sing bakalan ono.. pisah pisahe..

Outro : Em C..D..Em..

Chord Luluk Darara - Mung Isun


Lihat semua :
  • Chord Luluk Darara
  •