Kunci Gitar Luluk Darara - Esem Kui

Transpose:
Intro : C..Em..Fm..C..
        Fm..C Am Dm G C..G..

         C
jane aku kangen sayang..
C7                 F
 guyon sareng karo awakmu..
               Dm
nanging wes ra kiro..
            G
kowe kangen aku..
              C    G
mergo wes ono liyo..

             C
yowis tak ikhlasno sayang..
C7              F
 mugo kowe nemu senengmu..
              Dm
nangis bathin iki..
             G
yen iling mbiyene..
         C
koyo ra ono pedote..

Reff :
   C7       F
 nadyan aku iso..
 G               Em
  puter balik waktu iki..
 A               Dm
  mek gur pingin nyawang..
          G
 nok esem kui..
                C        C7
 kanggo tombo kangen iki..

          F
 suwe aku nganti..
 G                  Em
  kowe teko masio lewat ngimpi..
 A              Dm
  nanging wes kahanan..
             G
 sing gawe kelangan..
      C
 aku esem kui..

Musik : F..G..C...

         C
jane aku kangen sayang..
C7                 F
 guyon sareng karo awakmu..
               Dm
nanging wes ra kiro..
            G
kowe kangen aku..
              C    G
mergo wes ono liyo..

             C
yowis tak ikhlasno sayang..
C7              F
 mugo kowe nemu senengmu..
              Dm
nangis bathin iki..
             G
yen iling mbiyene..
         C        C7
koyo ra ono pedote..

Reff :
            F
 nadyan aku iso..
 G               Em
  puter balik waktu iki..
 A               Dm
  mek gur pingin nyawang..
          G
 nok esem kui..
                C        C7
 kanggo tombo kangen iki..

          F
 suwe aku nganti..
 G                  Em
  kowe teko masio lewat ngimpi..
 A              Dm
  nanging wes kahanan..
             G
 sing gawe kelangan..
      C
 aku esem kui..
               F
 nanging wes kahanan..
             G
 sing gawe kelangan..
      C
 aku esem kui..

Outro : F..G..C...

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb..Dm..D#m..Bb..
        D#m..Bb Gm Cm F Bb..F..

         Bb
jane aku kangen sayang..
Bb7                D#
 guyon sareng karo awakmu..
               Cm
nanging wes ra kiro..
            F
kowe kangen aku..
              Bb   F
mergo wes ono liyo..

             Bb
yowis tak ikhlasno sayang..
Bb7             D#
 mugo kowe nemu senengmu..
              Cm
nangis bathin iki..
             F
yen iling mbiyene..
         Bb
koyo ra ono pedote..

Reff :
   Bb7      D#
 nadyan aku iso..
 F               Dm
  puter balik waktu iki..
 G               Cm
  mek gur pingin nyawang..
          F
 nok esem kui..
                Bb      Bb7
 kanggo tombo kangen iki..

          D#
 suwe aku nganti..
 F                  Dm
  kowe teko masio lewat ngimpi..
 G              Cm
  nanging wes kahanan..
             F
 sing gawe kelangan..
      Bb
 aku esem kui..

Musik : D#..F..Bb...

         Bb
jane aku kangen sayang..
Bb7                D#
 guyon sareng karo awakmu..
               Cm
nanging wes ra kiro..
            F
kowe kangen aku..
              Bb   F
mergo wes ono liyo..

             Bb
yowis tak ikhlasno sayang..
Bb7             D#
 mugo kowe nemu senengmu..
              Cm
nangis bathin iki..
             F
yen iling mbiyene..
         Bb       Bb7
koyo ra ono pedote..

Reff :
            D#
 nadyan aku iso..
 F               Dm
  puter balik waktu iki..
 G               Cm
  mek gur pingin nyawang..
          F
 nok esem kui..
                Bb      Bb7
 kanggo tombo kangen iki..

          D#
 suwe aku nganti..
 F                  Dm
  kowe teko masio lewat ngimpi..
 G              Cm
  nanging wes kahanan..
             F
 sing gawe kelangan..
      Bb
 aku esem kui..
               D#
 nanging wes kahanan..
             F
 sing gawe kelangan..
      Bb
 aku esem kui..

Outro : D#..F..Bb...

Chord Luluk Darara - Esem Kui


Lihat semua :
  • Chord Luluk Darara
  •