Kunci Gitar Luluk Darara - Ora Kangen

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : Am..Em..F..C G
        Am..Em..F..G..

C
sing tak kangeni..
           Am
ora ngerti ono ning ngendi..
F
sing.. tak enteni..
         G
nganti saiki ra bali..

C
ka..ngen ku iki..
     Am
ora ono sing nambani..
F
lu..ngomu kui..
           G
nggowo tresnoku kang suci..

F       G       Em      Am
o..po salahku.. o..po duso..ku..
Dm                         G
nganti kowe tego ninggalke aku..

Reff :
   C                  Em
 lali.. opo to pancen ngelali..
   Dm                  G
 lungo..mu ra eleng janji..
   F       G         C    G/B  Am
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      Dm       G              C
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

Musik : Am..Em..F..C G
        Am..Em..F..G..

C
sing tak kangeni..
           Am
ora ngerti ono ning ngendi..
F
sing.. tak enteni..
         G
nganti saiki ra bali..

C
ka..ngen ku iki..
     Am
ora ono sing nambani..
F
lu..ngomu kui..
           G
nggowo tresnoku kang suci..

F       G       Em      Am
o..po salahku.. o..po duso..ku..
Dm                         G
nganti kowe tego ninggalke aku..

Reff :
   C                  Em
 lali.. opo to pancen ngelali..
   Dm                  G
 lungo..mu ra eleng janji..
   F       G         C    G/B  Am
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      Dm       G              C
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

   C                  Em
 lali.. opo to pancen ngelali..
   Dm                  G
 lungo..mu ra eleng janji..
   F       G         C    G/B  Am
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      Dm       G              C
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

Outro : F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m..G#m..A..E B
        C#m..G#m..A..B..

E
sing tak kangeni..
           C#m
ora ngerti ono ning ngendi..
A
sing.. tak enteni..
         B
nganti saiki ra bali..

E
ka..ngen ku iki..
     C#m
ora ono sing nambani..
A
lu..ngomu kui..
           B
nggowo tresnoku kang suci..

A       B       G#m     C#m
o..po salahku.. o..po duso..ku..
F#m                        B
nganti kowe tego ninggalke aku..

Reff :
   E                  G#m
 lali.. opo to pancen ngelali..
   F#m                 B
 lungo..mu ra eleng janji..
   A       B         E    B/D# C#m
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      F#m      B              E
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

Musik : C#m..G#m..A..E B
        C#m..G#m..A..B..

E
sing tak kangeni..
           C#m
ora ngerti ono ning ngendi..
A
sing.. tak enteni..
         B
nganti saiki ra bali..

E
ka..ngen ku iki..
     C#m
ora ono sing nambani..
A
lu..ngomu kui..
           B
nggowo tresnoku kang suci..

A       B       G#m     C#m
o..po salahku.. o..po duso..ku..
F#m                        B
nganti kowe tego ninggalke aku..

Reff :
   E                  G#m
 lali.. opo to pancen ngelali..
   F#m                 B
 lungo..mu ra eleng janji..
   A       B         E    B/D# C#m
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      F#m      B              E
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

   E                  G#m
 lali.. opo to pancen ngelali..
   F#m                 B
 lungo..mu ra eleng janji..
   A       B         E    B/D# C#m
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      F#m      B              E
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

Outro : A B E..
Facebook
Twitter

Chord Luluk Darara - Ora Kangen


Lihat semua :
  • Chord Luluk Darara
  •