Kunci Gitar Agnesa Yosita - Sriten Saksi Bisu

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am..Em..Dm G C..

  C                         F
semilire angin ning wayah sore..
  G                        C
kelingan.. aku kowe ning kene..
   E                       Am
ngucap janji setyo sehidup semati..
        F      D             G
nanging saiki amung kari ngimpi..

  C                           F
roso tresno sing ning njero dodo..
      G                            C
wis bablas ilang saiki mung gari loro..
 E                         Am
ibarat kali sing wis ilang ke..dunge..
       F           G           C  E
kabeh ucapanmu wis ra ono buktine..

Reff :
           Am                     Em
 mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
         Dm         E           Am  E
 lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
         Am                       Em
 aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
          Dm          E          Am  G
 ning batara sriten dadi seksi bisu..

Musik : C G/B Am G F..E..
        Am..Em..Dm E Am G

  C                           F
roso tresno sing ning njero dodo..
      G                            C
wis bablas ilang saiki mung gari loro..
 E                    Am
ibarat kali sing wis ilang kedunge..
       F           G           C  E
kabeh ucapanmu wis ra ono buktine..

Reff :
           Am                     Em
 mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
         Dm         E           Am  E
 lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
         Am                       Em
 aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
          Dm          E          Am  E
 ning batara sriten dadi seksi bisu..

           Am                     Em
 mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
         Dm         E           Am  E
 lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
         Am                       Em
 aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
          Dm          E          Am
 ning batara sriten dadi seksi bisu..
          Dm          E          Am
 ning batara sriten dadi seksi bisu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm..F#m..Em A D..

  D                         G
semilire angin ning wayah sore..
  A                        D
kelingan.. aku kowe ning kene..
   F#                      Bm
ngucap janji setyo sehidup semati..
        G      E/G#          A
nanging saiki amung kari ngimpi..

  D                           G
roso tresno sing ning njero dodo..
      A                            D
wis bablas ilang saiki mung gari loro..
 F#                        Bm
ibarat kali sing wis ilang ke..dunge..
       G           A           D  F#
kabeh ucapanmu wis ra ono buktine..

Reff :
           Bm                     F#m
 mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
         Em         F#          Bm  F#
 lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
         Bm                       F#m
 aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
          Em          F#         Bm  A
 ning batara sriten dadi seksi bisu..

Musik : D A/C# Bm A G..F#..
        Bm..F#m..Em F# Bm A

  D                           G
roso tresno sing ning njero dodo..
      A                            D
wis bablas ilang saiki mung gari loro..
 F#                   Bm
ibarat kali sing wis ilang kedunge..
       G           A           D  F#
kabeh ucapanmu wis ra ono buktine..

Reff :
           Bm                     F#m
 mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
         Em         F#          Bm  F#
 lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
         Bm                       F#m
 aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
          Em          F#         Bm  F#
 ning batara sriten dadi seksi bisu..

           Bm                     F#m
 mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
         Em         F#          Bm  F#
 lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
         Bm                       F#m
 aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
          Em          F#         Bm
 ning batara sriten dadi seksi bisu..
          Em          F#         Bm
 ning batara sriten dadi seksi bisu..

Chord Agnesa Yosita - Sriten Saksi Bisu


Lihat semua :
  • Chord Agnesa Yosita
  •