Chord Kunci Gitar Intan Chacha - Karang Kates Ninggal Tresno

Transpose:

Intro : G....
        Am D G..

          G                        Bm
Karang kates bendungan wewengkon Malang
             D                         D
Kinclong-kinclong banyune nggugah kenangan
        Am                   Am
Saben liwat pinuju ing brang wetan
        G            D
Luh tumetes atiku tratapan..

          G                      Bm
Lungguh jejer sun elus-elus rikmane
        D                     D
Koran lawas pinongko dadi kasure
        Am                    Am
Catur netro nglaras tembang asmoro
      G    D             G
Sumilire angin nggugah roso..

Reff :
                           Am
    Mbok yo eling karang kates..
            Em              D
    Ning saiki kowe ora ngrewes..
                             Am
    Karang kates ninggal tresno..
          Em    D               G
    Aku kowe..nate sumpah prasetyo..

         G                     Bm
Ilang muspro saiki ono ing ngendi
        D                    D
Tanpo pamit tego nyulayani janji
       Am                  Am
Sworo ati mung tansah angenteni
         G               D           G
Karang kates ninggal tresno kang sejati..

Musik : G..Bm..D..D..
        Am..Am..G..D..G..

          G                        Bm
Karang kates bendungan wewengkon Malang
             D                         D
Kinclong-kinclong banyune nggugah kenangan
        Am                   Am
Saben liwat pinuju ing brang wetan
        G            D
Luh tumetes atiku tratapan..

          G                      Bm
Lungguh jejer sun elus-elus rikmane
        D                     D
Koran lawas pinongko dadi kasure
        Am                    Am
Catur netro nglaras tembang asmoro
      G    D             G
Sumilire angin nggugah roso..

Reff :
                           Am
    Mbok yo eling karang kates..
            Em              D
    Ning saiki kowe ora ngrewes..
                             Am
    Karang kates ninggal tresno..
          Em    D               G
    Aku kowe..nate sumpah prasetyo..

         G                     Bm
Ilang muspro saiki ono ing ngendi
        D                    D
Tanpo pamit tego nyulayani janji
       Am                  Am
Sworo ati mung tansah angenteni
         G               D           G
Karang kates ninggal tresno kang sejati..

Outro : G..D..G..