Kunci Gitar Lewat Angin Wengi - Dwi Putra

Transpose:
Lewat Angin Wengi - Dwi Putra
Capo fret 2

Intro: C..Em..F..G.. 
       Dm..Am..F G C...

     C
padange mbulan ndadari
      F           C
ngancani ati kang sepi
Dm         G
gawe ngamboro roso
   C
angen iki..
 Dm     G
angenku iki
   E                   Am
tondo yekti tresno ing ati
         F
koyo mbulan menehi
           G
padang ing wengi..

        C
tak simpen ning njero ati
    F              C
esemmu tansah ngangeni
 Dm        G
opo ning kono kroso
   C
kangen iki..
   Dm          G
nadyan akeh gudo
        E              Am
ra ngalangi dalaning tresno
         F
mung sliramu memanike kalbu
        G
ra ono wong liyo..

Reff:
     Am          Em
  rungokno sworo atiku
        F               C
  kang nandang kangen sliramu
       Dm           C
  kang tansah manah atiku
           Dm
  saben wengi ra biso nendro
     E
  netraku..
    Am          Em
  lewat lirih sworo angin
      F             C
  tak titipne roso kasmaran
    Dm         C
  sedino koyo sewindu
           Dm
  ngantu-antu ngenteni
  E
  tekamu..

Musik: Am Em F C
       Dm C Dm..E..
       Am Em F C
       Dm C Dm G C..

     C
padange mbulan ndadari
      F           C
ngancani ati kang sepi
Dm         G
gawe ngamboro roso
   C
angen iki..
 Dm     G
angenku iki
   E                   Am
tondo yekti tresno ing ati
         F
koyo mbulan menehi
           G
padang ing wengi..

        C
tak simpen ning njero ati
    F              C
esemmu tansah ngangeni
 Dm        G
opo ning kono kroso
   C
kangen iki..
   Dm          G
nadyan akeh gudo
        E              Am
ra ngalangi dalaning tresno
         F
mung sliramu memanike kalbu
        G
ra ono wong liyo..

Reff:
     Am          Em
  rungokno sworo atiku
        F               C
  kang nandang kangen sliramu
       Dm           C
  kang tansah manah atiku
           Dm
  saben wengi ra biso nendro
     E
  netraku..
    Am          Em
  lewat lirih sworo angin
      F             C
  tak titipne roso kasmaran
    Dm         C
  sedino koyo sewindu
           Dm
  ngantu-antu ngenteni
  E
  tekamu..

Outro: Am Em F C
       Dm C Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro: D..F#m..G..A..
       Em..Bm..G A D..

     D
padange mbulan ndadari
      G           D
ngancani ati kang sepi
Em         A
gawe ngamboro roso 
   D
angen iki..
 Em     A
angenku iki 
   F#                  Bm 
tondo yekti tresno ing ati
         G 
koyo mbulan menehi 
           A
padang ing wengi..

        D
tak simpen ning njero ati
    G              D
esemmu tansah ngangeni
 Em        A
opo ning kono kroso 
   D
kangen iki..
   Em          A
nadyan akeh godha
        F#             Bm
ra ngalangi dalaning tresno
         G 
mung sliramu memanike kalbu
        A
ra ono wong liyo..

Reff:
     Bm          F#m
  rungokno sworo atiku
        G               D
  kang nandang kangen sliramu
       Em           D
  kang tansah manah atiku
           Em
  saben wengi ra biso nendro 
     F#
  netraku..
    Bm          F#m
  lewat lirih sworo angin
      G             D
  tak titipne roso kasmaran
    Em         D
  sedino koyo sewindu
           Em
  ngantu-antu ngenteni 
  F#
  tekamu..

Musik: Bm F#m G D 
       Em D Em..F#..
       Bm F#m G D 
       Em D Em A D..

     D
padange mbulan ndadari
      G           D
ngancani ati kang sepi
Em         A
gawe ngamboro roso 
   D
angen iki..
 Em     A
angenku iki 
   F#                  Bm 
tondo yekti tresno ing ati
         G 
koyo mbulan menehi 
           A
padang ing wengi..

        D
tak simpen ning njero ati
    G              D
esemmu tansah ngangeni
 Em        A
opo ning kono kroso 
   D
kangen iki..
   Em          A
nadyan akeh godha
        F#             Bm
ra ngalangi dalaning tresno
         G 
mung sliramu memanike kalbu
        A
ra ono wong liyo..

Reff:
     Bm          F#m
  rungokno sworo atiku
        G               D
  kang nandang kangen sliramu
       Em           D
  kang tansah manah atiku
           Em
  saben wengi ra biso nendro 
     F#
  netraku..
    Bm          F#m
  lewat lirih sworo angin
      G             D
  tak titipne roso kasmaran
    Em         D
  sedino koyo sewindu
           Em
  ngantu-antu ngenteni 
  F#
  tekamu..

Outro: Bm F#m G D 
       Em D Em A D..

Chord Lewat Angin Wengi - Dwi Putra


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Dwi Putra
  •