Kunci Gitar Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G C Am Dm G C..

 C                     F
angin wengi iki.. nusuk neng njero ati
   G                         C
ngelingake kowe seng wis tak sayangi..
 C                 F
awak ku iki.. iseh biso ngrasakke
  G                      C
roso kasih sayang.. soko kowe..

 C              F
atiku iki.. ora biso ngalek ke
  G                           C
roso tresno seng wis mbok paringake..
 C                      F
aku kudu piye.. ngadepi kahanan iki
  G                        C
biso ku mung pasrah.. karo Gusti..

Int. F G C..

Reff :
     F       G      C
 gerimis.. wengi.. iki..
     F       G          C   C7
 nggawe.. tambah sedihe ati..
    F       G       C
 nyanyi.. sajroning kangen..
   F      G       C
 nari.. sajroning sepi..

     F       G     C
 gerimis.. wengi.. iki..
   F        G         C   C7
 koyo.. gerimis nang atiku..
    F      G     C
 mergo.. kowe ra bali..
  F     G         C
 aku.. tansah ngenteni..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

Reff :
     F       G      C
 gerimis.. wengi.. iki..
     F       G          C   C7
 nggawe.. tambah sedihe ati..
    F       G       C
 nyanyi.. sajroning kangen..
   F      G       C
 nari.. sajroning sepi..

     F       G     C
 gerimis.. wengi.. iki..
   F        G         C   C7
 koyo.. gerimis nang atiku..
    F      G     C
 mergo.. kowe ra bali..
  F     G         C
 aku.. tansah ngenteni..
  F       G       C   Am
 aku.. tansah ngenteni..
  F       G       F   Fm C
 aku.. tansah ngenteni..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A D Bm Em A D..

 D                      G
angin wengi iki.. nusuk neng njero ati
   A                         D
ngelingake kowe seng wis tak sayangi..
 D                 G
awak ku iki.. iseh biso ngrasakke
  A                      D
roso kasih sayang.. soko kowe..

 D              G
atiku iki.. ora biso ngalek ke
  A                           D
roso tresno seng wis mbok paringake..
 D                      G
aku kudu piye.. ngadepi kahanan iki
  A                        D
biso ku mung pasrah.. karo Gusti..

Int. G A D..

Reff :
     G       A      D
 gerimis.. wengi.. iki..
     G       A          D   D7
 nggawe.. tambah sedihe ati..
    G       A       D
 nyanyi.. sajroning kangen..
   G      A       D
 nari.. sajroning sepi..

     G       A     D
 gerimis.. wengi.. iki..
   G        A         D   D7
 koyo.. gerimis nang atiku..
    G      A     D
 mergo.. kowe ra bali..
  G     A         D
 aku.. tansah ngenteni..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D D7
        G A F#m Bm
        Em A D..

Reff :
     G       A      D
 gerimis.. wengi.. iki..
     G       A          D   D7
 nggawe.. tambah sedihe ati..
    G       A       D
 nyanyi.. sajroning kangen..
   G      A       D
 nari.. sajroning sepi..

     G       A     D
 gerimis.. wengi.. iki..
   G        A         D   D7
 koyo.. gerimis nang atiku..
    G      A     D
 mergo.. kowe ra bali..
  G     A         D
 aku.. tansah ngenteni..
  G       A       D   Bm
 aku.. tansah ngenteni..
  G       A       G   Gm D
 aku.. tansah ngenteni..
Facebook
Twitter

Chord Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Pudjo Mardjoko
  •