Kunci Gitar Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G C A
        Dm G C F G..

  C                   F
kowe.. sing nggawe atiku seneng
  G                      C
kowe.. sing nggawe atiku ayem
  C          C7       F
nanging.. saiki kowe wis bedo
        C    G        C G
nggawe ati.. tambah loro..

  C                      F
kowe.. sing ndisik tak sayang sayang
  G                      C
kowe.. sing ndisik tak gadang gadang
  C          C7       F
nanging.. saiki anggawe bimbang
        C     G      C     C7
luwih becik.. dadi kekancan..

Reff :
  F     G          C
 aku.. isih tresno kowe
   A            Dm
 nanging.. kudu mundur
           G     C   C7
 tinimbang atiku ajur..

  F     G          C
 aku.. isih tresno kowe
   A          Dm
 nanging kowe lali
          G          C   F G
 yen kowe sing tak enteni..

Musik : C..F..G..C..
        C C7 F..C G C G

  C                      F
kowe.. sing ndisik tak sayang sayang
  G                      C
kowe.. sing ndisik tak gadang gadang
  C          C7       F
nanging.. saiki anggawe bimbang
        C     G         C   C7
luwih becik.. dadi kekancan..

Reff :
  F     G          C
 aku.. isih tresno kowe
   A            Dm
 nanging.. kudu mundur
           G     C   C7
 tinimbang atiku ajur..

  F     G          C
 aku.. isih tresno kowe
   A          Dm
 nanging kowe lali
          G          C   C7
 yen kowe sing tak enteni..

  F     G          C
 aku.. isih tresno kowe
   A            Dm
 nanging.. kudu mundur
           G     C   C7
 tinimbang atiku ajur..

  F     G          C
 aku.. isih tresno kowe
   A          Dm
 nanging kowe lali
          G          C   A
 yen kowe sing tak enteni..
 Dm        G          C   F G C
  yen kowe sing tak enteni..

===ORIGINAL CHORD))

Catatan :
Chord sudah disederhanakan 
change record A7 = A

Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno

Intro : G A D B
        Em A D G A..

  D                   G
kowe.. sing nggawe atiku seneng
  A                      D
kowe.. sing nggawe atiku ayem
  D          D7       G
nanging.. saiki kowe wis bedo
        D    A        D  A
nggawe ati.. tambah loro..

  D                      G
kowe.. sing ndisik tak sayang sayang
  A                      D
kowe.. sing ndisik tak gadang gadang
  D          D7       G
nanging.. saiki anggawe bimbang
        D     A      D     D7
luwih becik.. dadi kekancan..

Reff :
  G     A          D
 aku.. isih tresno kowe
   B            Em
 nanging.. kudu mundur
           A     D   D7
 tinimbang atiku ajur..

  G     A          D
 aku.. isih tresno kowe
   B          Em
 nanging kowe lali
          A          D   G A
 yen kowe sing tak enteni..

Musik : D..G..A..D..
        D D7 G..D A D A

  D                      G
kowe.. sing ndisik tak sayang sayang
  A                      D
kowe.. sing ndisik tak gadang gadang
  D          D7       G
nanging.. saiki anggawe bimbang
        D     A         D   D7
luwih becik.. dadi kekancan..

Reff :
  G     A          D
 aku.. isih tresno kowe
   B            Em
 nanging.. kudu mundur
           A     D   D7
 tinimbang atiku ajur..

  G     A          D
 aku.. isih tresno kowe
   B          Em
 nanging kowe lali
          A          D   D7
 yen kowe sing tak enteni..

  G     A          D
 aku.. isih tresno kowe
   B            Em
 nanging.. kudu mundur
           A     D   D7
 tinimbang atiku ajur..

  G     A          D
 aku.. isih tresno kowe
   B          Em
 nanging kowe lali
          A          D   B
 yen kowe sing tak enteni..
 Em        A          D   G A D
  yen kowe sing tak enteni..

Chord Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno


Lihat semua :
  • Chord Pudjo Mardjoko
  •