Kunci Gitar Galih Yuta - Waduk Sempor Ninggal Loro

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..

C      G           Am   G
dek.. opo kowe wes lali..
     Dm
karo janjimu wingi..
          G
sing siki wes mbok blenjani..

  C       G          Am  G
loro ati iki tenan loro..
        Dm
yen kelingan masa lalu..
          G
neng bendungan sempor
             C
gawe tatu atiku..

       F         G
pancen iki salah awakku..
           Em         Am
nyanding kowe neng atiku..
  Dm         G          C
jebul awakmu sia siakno tresnoku..

  F          G
tugu sempor iki..
           Em        Am
seng wes tau dadi seksi..
         Dm
kowe ninggal aku..
           G
bersanding dengan yang baru..

Reff :
        C
 neng waduk.. sempor iki..
          Am
 kowe ninggal loro ati..
        Dm
 ninggalke awakku iki..
          G
 karo ninggal sewu janji..
       F       G
 saiki aku wes lilo
     Em       Am
 yen awakmu lungo..
         Dm
 karo de'e seng wes mapan..
         G
 bondo dunyo kecukupan..

       F         G
 saiki aku mung iso..
         Em         Am
 dungo karo Seng Kuoso..
         Dm         G          C
 mugi Gusti kerso kowe urip mulyo..

Musik : F G C Am
        Dm G C..

       F         G
pancen iki salah awakku..
           Em         Am
nyanding kowe neng atiku..
  Dm         G          C
jebul awakmu sia siakno tresnoku..

  F          G
tugu sempor iki..
           Em        Am
seng wes tau dadi seksi..
         Dm
kowe ninggal aku..
           G
bersanding dengan yang baru..

Reff :
        C
 neng waduk.. sempor iki..
          Am
 kowe ninggal loro ati..
        Dm
 ninggalke awakku iki..
          G
 karo ninggal sewu janji..
       F       G
 saiki aku wes lilo
     Em       Am
 yen awakmu lungo..
         Dm
 karo de'e seng wes mapan..
         G
 bondo dunyo kecukupan..

       F         G
 saiki aku mung iso..
         Em         Am
 dungo karo Seng Kuoso..
         Dm         G          C  A
 mugi Gusti kerso kowe urip mulyo..

(overtune)
        D
 neng waduk.. sempor iki..
          Bm
 kowe ninggal loro ati..
        Em
 ninggalke awakku iki..
          A
 karo ninggal sewu janji..
       G       A
 saiki aku wes lilo
     F#m      Bm
 yen awakmu lungo..
         Em
 karo de'e seng wes mapan..
         A
 bondo dunyo kecukupan..

       G         A
 saiki aku mung iso..
         F#m        Bm
 dungo karo Seng Kuoso..
         Em         A          D
 mugi Gusti kerso kowe urip mulyo..
         G       A               D
 mugi Gusti kerso.. kowe urip mulyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E C#m F#m
        Bm E A..

A      E           F#m  E
dek.. opo kowe wes lali..
     Bm
karo janjimu wingi..
          E
sing siki wes mbok blenjani..

  A       E          F#m  E
loro ati iki tenan loro..
        Bm
yen kelingan masa lalu..
          E
neng bendungan sempor
             A
gawe tatu atiku..

       D         E
pancen iki salah awakku..
           C#m        F#m
nyanding kowe neng atiku..
  Bm         E          A
jebul awakmu sia siakno tresnoku..

  D          E
tugu sempor iki..
           C#m       F#m
seng wes tau dadi seksi..
         Bm
kowe ninggal aku..
           E
bersanding dengan yang baru..

Reff :
        A
 neng waduk.. sempor iki..
          F#m
 kowe ninggal loro ati..
        Bm
 ninggalke awakku iki..
          E
 karo ninggal sewu janji..
       D       E
 saiki aku wes lilo
     C#m      F#m
 yen awakmu lungo..
         Bm
 karo de'e seng wes mapan..
         E
 bondo dunyo kecukupan..

       D         E
 saiki aku mung iso..
         C#m        F#m
 dungo karo Seng Kuoso..
         Bm         E          A
 mugi Gusti kerso kowe urip mulyo..

Musik : D E A F#m
        Bm E A..

       D         E
pancen iki salah awakku..
           C#m        F#m
nyanding kowe neng atiku..
  Bm         E          A
jebul awakmu sia siakno tresnoku..

  D          E
tugu sempor iki..
           C#m       F#m
seng wes tau dadi seksi..
         Bm
kowe ninggal aku..
           E
bersanding dengan yang baru..

Reff :
        A
 neng waduk.. sempor iki..
          F#m
 kowe ninggal loro ati..
        Bm
 ninggalke awakku iki..
          E
 karo ninggal sewu janji..
       D       E
 saiki aku wes lilo
     C#m      F#m
 yen awakmu lungo..
         Bm
 karo de'e seng wes mapan..
         E
 bondo dunyo kecukupan..

       D         E
 saiki aku mung iso..
         C#m        F#m
 dungo karo Seng Kuoso..
         Bm         E          A   F#
 mugi Gusti kerso kowe urip mulyo..

(overtune)
        B
 neng waduk.. sempor iki..
          G#m
 kowe ninggal loro ati..
        C#m
 ninggalke awakku iki..
          F#
 karo ninggal sewu janji..
       E       F#
 saiki aku wes lilo
     D#m      G#m
 yen awakmu lungo..
         C#m
 karo de'e seng wes mapan..
         F#
 bondo dunyo kecukupan..

       E         F#
 saiki aku mung iso..
         D#m        G#m
 dungo karo Seng Kuoso..
         C#m        F#         B
 mugi Gusti kerso kowe urip mulyo..
         E       F#              B
 mugi Gusti kerso.. kowe urip mulyo..
Facebook
Twitter

Chord Galih Yuta - Waduk Sempor Ninggal Loro


Lihat semua :
  • Chord Galih Yuta
  •